2012-11-14 15:41:04
Φωτογραφία για Συγγνώμη που αποκάλεσε τον Σόιμπλε «κουτσό» ζήτησε ο Σταθάς
Συγγνώμη απ' όσους προσβλήθηκαν από το χαρακτηρισμό «κουτσός», που χρησιμοποίησε για να χαρακτηρίσει τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ζήτησε ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σταθάς.

Ο κ. Σταθάς, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5, εξήγησε ότι η αναφορά κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τον προϋπολογισμό, ήταν ένα λογοπαίγνιο. «Εμείς στην επαρχία δεν το θεωρούμε προσβολή αυτό. Έκανα λογοπαίγνιο για το συγκεκριμένο άτομο,γιατί διαφωνώ με τις πολιτικές του» υποστήριξε.

Και συμπλήρωσε: «Ζητώ συγγνώμη από όσους προσβλήθηκαν. Δεν είναι ούτε στην παιδεία μου, ούτε στην κουλτούρα μου να προσβάλω κάποιον».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σταθάς είχε πει: «Επειδή είμαι συνέχεια έξω στο δρόμο, όπως και πολλοί από εσάς, μετά το χτεσινό που άκουσα από τον Σόιμπλε, έβγαλα το εξής συμπέρασμα τελικά. Εκεί που περίμενα ότι οι πολιτικές θα την βρούνε από το λαό, τελικά οι κυβερνήσεις που εκπροσωπούν αυτές τις πολιτικές... θα την βρουν από τον κουτσό. Αυτό κατάλαβα εγώ. Και βλέπω ότι αυτός έχει τον σκοπό του και καλά κάνει».

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ