2012-11-14 15:21:51
Φωτογραφία για Δήμος Πατρέων: Απάντηση στις καταγγελίες Χριστόπουλου για την έλλειψη διάθεσης συνεργασίας
Με Δελτίο τύπου απαντά ο Δήμος της Πάτρας στα όσα καταλόγισε στη δημοτική αρχή ο επικεφαλής της παράταξης «Νέοι Άνθρωποι-Νέα Πόλη» Κώστας Χριστόπουλος.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

"Την ώρα που οι Δήμοι δέχονται την ανηλεή επίθεση της Κυβέρνησης και της Τρόικας, που σχεδιάζουν, αποφασίζουν και διατάζουν την εξόντωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τη μετατροπή της σε όργανο επιβολής της σκληρής μνημονιακής λιτότητας και ενώ απειλείται η απόλυση χιλιάδων εργαζομένων στους ήδη αποψιλωμένους από προσωπικό ΟΤΑ που επιβαρύνονται με επιπλέον αρμοδιότητες και απογυμνώνονται από κονδύλια, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Χριστόπουλος, αισθάνθηκε προφανώς ότι έχει ανάγκη προσωπικής προβολής και είπε να επιτεθεί στο Δήμαρχο της Πάτρας.

Μετά από δύο χρόνια κατά τα οποία η μόνη παρέμβαση που έχει κάνει ήταν η πρότασή του να μεταφέρουμε τα σκουπίδια της Πάτρας στο ΧΥΤΑ των Λιοσίων, γεγονός που θα σήμαινε την εκτόξευση στα ύψη του ποσού που θα πλήρωναν οι Πατρινοί, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. στο Δημοτικό Συμβούλιο, είπε να εμφανιστεί … επετειακά, για να σχολιάσει το έργο της δημοτικής αρχής, δια των ύβρεων και να την καταγγείλει και για έλλειψη διάθεσης συνεργασίας.


Προφανώς ο κ. Χριστόπουλος είτε δεν έχει αντιληφθεί σε ποια κατάσταση έχουν οδηγηθεί οι Δήμοι και ποια είναι τα τεράστια προβλήματά τους με τα οποία θα έπρεπε να ασχολείται και για τα οποία θα έπρεπε να παλεύει, είτε δεν θέλει να το καταλάβει, διότι θα βρεθεί στην δύσκολη θέση να τοποθετηθεί και δεν επιθυμεί να στεναχωρήσει τους πολιτικούς του υποστηρικτές. Για αυτό και κατά την προσφιλή του μέθοδο πετάει την μπάλα έξω από το γήπεδο.

Σε κάθε περίπτωση, υπενθυμίζουμε στον κ. Χριστόπουλο ότι το μέγιστο πρόβλημα για την Πάτρα και τους πολίτες της δεν είναι η αγωνία του για το πώς και αν θα γίνει ο ίδιος Δήμαρχος, αλλά το αν αύριο το πρωί θα υπάρχουν Δήμοι, αν θα υπάρχουν υπηρεσίες για να παρέχονται στους πολίτες και αν θα βρεθούν στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενοι.

Αλλά αυτά μάλλον του φαίνονται ψιλά γράμματα."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ