2012-11-14 09:52:05
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΙΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Μετά το "5Χ5" για το πρωτάθλημα και το "2Χ2" στο λιγκ καπ, οι παίκτες του Ολυμπιακού ετοιμάζονται και για την Ευρώπη και το Τσάλεντζ Καπ. Οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν σήμερα την Μλάντοστ Μπρίτσκο (19:00) με στόχο την διατήρηση του αήττητου.

Στην Ελλάδα ο Θρύλος έχει επιβεβαιώσει στο έπακρο το ρόλο του φαβορί, καθώς σε πέντε ματς πρωταθλήματος και δύο του λιγκ καπ οι ερυθρόλευκοι μετράνε ισάριθμες νίκες με απώλεια μόνο ενός σετ. Το αήττητο αυτό θέλουν να συνεχίσουν στον Ολυμπιακό και στο Τσάλεντζ Καπ, με τους παίκτες του Δημήτρη Καζάζη να υποδέχονται την Μλάντοστ Μπρίτσκο στο Ρέντη.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα και μετά να πάνε στις 21 Νοεμβρίου στη Βοσνία για να πάρουν τη νίκη ή στην χειρότερη το χρυσό σετ (αν κερδίσουν αύριο) και μαζί το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Οι δευτεραθλητές του πρωταθλήματος της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης και πρωτάρηδες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήρθαν στην Ελλάδα χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα και ο αγώνας κινδύνευσε να μη γίνει!


Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δέχτηκε να κάνει μία παραχώρηση και με τη σύμφωνη γνώμη της κομισάριου της CEV, τελικά η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά.

Την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του δευτέρου γύρου της διοργάνωσης θα διευθύνουν οι κ.κ. Εμιλ Μιχάι Ρουσινόιου (Ρουμανία) και Ρομπέρτο Μπόρις (Ιταλία).

*Τα εισιτήρια του πρώτου ευρωπαϊκού παιχνιδιού της ομάδας μας, θα διατίθενται και αύριο από τις 09:00 από τα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. Τα εναπομείναντα θα διατίθενται πριν από την έναρξή του αγώνα από το εκδοτήριο του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ