2012-11-14 05:07:09
Φωτογραφία για Κέρκυρα-ΠΑΟ 0-0, αλλά στήριξη Αλαφούζου στον  Φερέιρα
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε το απόγευμα της Τρίτης ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εξέφρασε για ακόμη μία φορά την στήριξη του προς τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος, ως γνωστόν, βρίσκεται στη «δίνη του κυκλώνα», μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα του «τριφυλλιού». 

Οι δύο άνδρες μίλησαν για αρκετή ώρα, συζητώντας για τα αίτια της νέας γκέλας του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα (0-0) αλλά και της παρατεταμένης κακής πορείας των «πράσινων». 

Φυσικά οι Αλαφούζος και Φερέιρα ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο, όταν και θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση στην Παιανία. Όπως προαναφέραμε, ο πρόεδρος του τριφυλλιού συνεχίζει να στηρίζει τον Φερέιρα, ωστόσο έχουν αυξηθεί οι πιέσεις από τους συνεργάτες του, που πιστεύουν ότι καλό για την ομάδα θα ήταν να αποχωρήσει ο Πορτογάλος. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τον Φερέιρα στον πάγκο του στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε υπάρχουν σενάρια ότι ο Αλαφούζος δεν θέλει να προχωρήσει σε κάποια αλλαγή πριν και από τις εκλογές της «»Παναθηναϊκής Συμμαχίας που θα διεξαχθούν την Κυριακή. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ο Φερέιρα νιώθει εντονότερα από ποτέ τους τριγμούς που έχει υποστεί η προπονητική του καρέκλα και βλέπει και τον… κλοιό να σφίγγει γύρω του περισσότερο μέρα με τη μέρα, παρά τη στήριξη Αλαφούζου.
zougla
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ