2012-11-14 03:29:08
Φωτογραφία για Greek and Amateur: 12 βίντεο-λόγοι για να μην ξαναδείς το Απαγορευμένο της Τζούλιας
Από το Ράμπο μέχρι το Κατερινάκι και την εθνική νοσοκόμα το Goal24news παρουσιάζει τους πρωταθλητές του ελληνικού βίντεο12. Περνώ και μόνη μου καλά

 

Ξεκινάμε τη λίστα μας με το Ελενάκι. Η "φίλη" μας θέλει να επιβεβαιώσει τη Δέσποινα Βανδή στο τραγούδι "Περνώ και μόνη μου καλά" και τα καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο. Παρέα με το υπερμεγέθες εργαλείο της συνθέτουν ένα δίδυμο... φωτιά! Τι να σου κάνει η σαμπάνια! 

11. Αυτή καλά, εμείς πολύ καλύτερα 

 

Το συγκεκριμένο έχει μία ομοιότητα και τρεις διαφορές με το πρώτο - αυτές είναι που το κάνουν και καλύτερο. Η κοπελιά περνάει και αυτή καλά μόνη της. Διαφορά 1: Το.. show δίνεται σε καναπέ (10 points) και όχι στο κλασσικό κρεβάτι. Διαφορά 2: "Σκηνοθέτης" δεν υπάρχει και αποκτά μεγαλύτερο κύρος (10 points). Διαφορά 3: Υπάρχει εσώρουχο! Όσο να ναι κάνει τη διαφορά από μόνο του. 

10. Έτσι το κουνελάκι!


 

Αχ κούνελακι, κουνελάκι! Η κοπελιά στο εν λόγω βίντεο θα μπορούσε να δώσει μάθημα στη Τζούλια γιατί όπως είπε και ο μέγας Γεωργίου "άμα βάζεις χέρι..." Οπως λέει και ο μάγκας στο βίντεο "Έτσι". 

9. Lesbian for ever

 

Στις δύο τρίτη δεν χωρεί! Ειρήνη και Κατερινάκι συνθέτουν ένα από τα καλύτερα δίδυμα που είδαμε στο διαδίκτυο. 

8. Relax and... do it!

 

Ωραίο ζευγαράκι, νόμιμο, γούσταρε να τραβήξει τις προσωπικές του στιγμές στο βίντεο. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν ήταν οι καθρέφτες του ξενοδοχείου, θα υπήρχε μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας κατά την... κινηματογράφηση. Το θέμα είναι ότι οι προσωπικές έγιναν δημόσιες και τις είδαν και άλλοι. Φοβερή η ηχητική υπόκρουση... Relax don't it... αλλά το έκαναν! 

7. Θα σου μείνει αξέχαστο

 

Ακόμα ένα βίντεο με τόπο "δράσης" ξενοδοχείο μόνο που το κατατρεγμένο ζευγάρι φρόντισε να πάρει κάμερα μαζί του. Ετσι, για έχει να το λέει στα εγγόνια του. Ισως και στο πανελλήνιο! 

6. Just... Κατερινάκι

 

Το Κατερινάκι... Θεά! Όσοι είναι φαν σε τέτοιου είδους βιντεάκια σίγουρα κάπου θα έχουν τρακάρει το αναμφισβήτητο ταλέντο της "δικής" μας Κατερίνας. Εκείνη επιμένει πως δεν έχει φωτογένεια, αλλά ο Χρήστος δεν την ακούει και συνεχίζει, η ίδια δεν έχει κανένα πρόβλημα και... Και του χρόνου με υγεία! 

5. Μανούλα μου!

 

Σέξι - όσο δεν παίρνει άλλο - μαμά παρέα με τον εραστή της δίνουν ρεσιτάλ πάθους και ερωτικής φαντασίας. Μακράν ένα από τα καλύτερα ερασιτεχνικά. Βέβαια, πρέπει να υπάρχει και τρίτος στο δωμάτιο, γιατί υπάρχουν ωραία πλάνα τα οποία εναλλάσσονται συνεχώς. Ναι ναι καλά και οι τρεις. 

4. Κάνε με καλά

 

Οι μάγκες του νοσοκομείου!!! Η καμερούλα πάνω από το καλοριφέρ έγιανε όλη την Ελλάδα!!! Στο συγκεκριμένο κλιπ, πέρα από κάποια προκαταρκτικά δεν υπάρχει κάτι άλλο. Όμως, έχει κερδίσει μια θέση στην καρδιά και τη λίστα μας γιατί το Νο 2 ήταν απλά... Όλα τα Λεφτά! 

3. Pink Scandal 

 

Ένα έχω να πω για το συγκεκριμένο βίντεο. "Λάτρεψα το ροζ, αν και ποτέ μου δεν το 'χα σε εκτίμηση". Μόλις σε 37 δευτερόλεπτα η κοπέλα μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους. Μακάρι να βλέπουμε τέτοια βιντεάκια συνέχεια. 

2. Ο Ράμπο και οι άλλοι 

 

Ο Ράμπο και φίλοι του έχουν περάσει στην ιστορία! Τα παλικάρια με την κοπέλα έχουν δώσει διαφορετική διάσταση στο σεξ! Η λέξη ταμπού - φυσικά - και δεν υπάρχει. Μας έδωσαν ατάκες και σκηνές που δε θα ξεχάσουμε ΠΟΤΕ!!! 

1. Ένα νοσοκομείο... κόλαση!

 

Το βιντεάκι στο νούμερο 1 μας στέλνει στην... κόλαση!!! Ναι πολύ καλά καταλάβατε όλοι. Πρόκειται για τους δύο γιατρούς και την κοπέλα στο νοσοκομείο. Η κοπέλα... δεν ήθελε στην αρχή, αλλά "γκγκ", όλα ξεπερνιούνται πολύ γρήγορα, αφού και στην κόλαση αν πάμε, θα... κάνουμε παρέα! Και μεις μαζί σας παιδιά. 
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ