2012-11-14 02:07:03
Φωτογραφία για Αν συνεχίσετε έτσι, τα ...σπάμε
Ως τελευταία προειδοποίηση για το μέλλον τους στο κόμμα, θα πρέπει να είδαν τη σημερινή μαραθώνια, όσο και θυελλώδη συνεδρίαση... της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, οι βουλευτές του κόμματος Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς, που καταψήφισαν την προηγούμενη εβδομάδα τόσο το νέο πακέτο μέτρων, όσο και τον προϋπολογισμό του κράτους.

Η προειδοποίηση άλλωστε ήταν σαφής και ήρθε από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του προέδρου Φώτη Κουβέλη, που υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι υπερασπίζεται μεν τις συλλογικές διαδικασίες και σέβεται τις απόψεις και το δικαίωμα της μειοψηφίας να τις εκφράζει, αλλά αποδοκιμάζει πολιτικά συμπεριφορές που περιφρονούν το κόμμα. "Εάν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά, είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε", είπε, ενώ η στάση των δύο βουλευτών αποδοκιμάστηκε από την πλειοψηφία των παρόντων.

Κριτική ασκήθηκε και στον 'απόντα' κατά τη διαδικασία ψήφισης του προϋπολογισμού, Γιάννη Πανούση, που αντιμετωπίζεται πάντως ως ξεχωριστή περίπτωση, χωρίς να ανακύπτει 'πολιτικό ζήτημα' για την ηγεσία, που είχε ενημερωθεί άλλωστε για την απουσία του από πριν.


Αντίθετα, για τους δύο προαναφερθέντες βουλευτές, εκτιμήθηκε ότι δεν υπηρετούν τη συλλογικότητα της ΔΗΜΑΡ και πως η στάση τους συνιστά πολιτική παραβίαση των αποφάσεων του κόμματος.

Η "αριστερή πτέρυγα" του κόμματος πάντως (Ανδρέας Νεφελούδης, Βασίλης Ζορκάδης, Χρήστος Σταυρόπουλος) εκτιμώντας ότι εκείνη παραμένει συνεπής, σε αντίθεση με το κόμμα που έχει υποστεί 'μετάλλαξη', επέμεινε στην ανάγκη συνεδρίου του κόμματος, που όμως απερρίφθη ...πανηγυρικά.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ