2012-11-14 01:18:06
Φωτογραφία για «Πολλά από αυτά που βλέπουμε στα περιοδικά είναι στημένα»
Ο Μύρωνας Στρατής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Κορίτσια για σπίτι” για τη σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη, τον γάμο και τον έρωτα στη ζωή του.

“Είμαι άνθρωπος των μεγάλων σχέσεων και του έρωτα” εξομολογήθηκε ο νεαρός τραγουδιστής. “Μου αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις. Η μεγαλύτερή μου σχέση ήταν 12 χρόνια. Με γεμίζει να αγαπώ έναν άνθρωπο για πολύ καιρό”.

Μιλώντας για τη Μαίρη Συνατσάκη, με την οποία είναι σε σχέση από το 2010, αποκαλύπτει τι είναι αυτό που έχει ερωτευτεί πάνω της: “Το χαμόγελό της. Με την Μαίρη είμαστε καλά, δεν είναι κάτι συγκεκριμένο που αγαπάω πάνω της, δηλαδή τα αγαπάω όλα” ενώ αν υπάρχει κάτι που τον ενοχλεί πάνω της αυτό είναι: “Είναι λίγο ξεροκέφαλη. Αλλά και εγώ είμαι, γι' αυτό μερικές φορές κολλάμε λίγο αλλά ξεκολλάμε γρήγορα”.

Ποια είναι η γνώμη του για τον γάμο; “Δεν ξέρω, δεν έχει φτάσει μέχρι εκεί η σκέψη μου. Θέλω πάρα πολύ οικογένεια, παιδιά, ένα σπίτι, αλλά είμαστε λίγο μικροί ακόμα. Έχω πάει 30 αλλά έχω μερικά ακόμα χρόνια μπροστά μου. (...) Είναι μια μεγάλη απόφαση, δεν την παίρνεις έτσι για πλάκα Δεν μ' αρέσει που παντρεύονται και χωρίζουν. Ας έρθει μέσα στο χρόνο, φυσικά”.


Τέλος, όσον αφορά την δημοσιότητα σε σχέση με την προσωπική του ζωή δηλώνει: “Πολλά από αυτά που βλέπουμε στα περιοδικά είναι στημένα, είναι το παιχνίδι της showbiz. Εμείς μέχρι στιγμής δε το έχουμε παίξει καθόλου αυτό το παιχνίδι. Αλλά δεν το έχω αφήσει να μπει πολύ μέσα στην ζωή μου. Είναι παράξενο, γελάω λίγο με αυτό, μου φαίνεται γοητευτικό αλλά όλα είναι καλά”.

Πηγή: Fthis
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι υποχρεώσεις των διεθνών
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι υποχρεώσεις των διεθνών
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ