2012-11-13 23:50:29
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ Η ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 7
Μέσα σε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα, Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας έπαιξαν σπουδαίο πόλο σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Στο δυσκολότερο έως τώρα παιχνίδι της περιόδου απέναντι στον ενισχυμένο και πολύ δυνατό εφέτος Ερυθρό Αστέρα, η ομάδα μας έδειξε ότι μπορεί να στοχεύει ψηλά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του ευρωπαϊκού πόλο.

Δια στόματος του προπονητή μας Θοδωρή Βλάχου η νίκη αφιερώθηκε στους φιλάθλους μας που κατέκλυσαν το κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά: «Σε πολύ δύσκολες εποχές για όλες τις ελληνικές οικογένειες οι φίλαθλοί μας στηρίζουν τις ομάδες του Ερασιτέχνη και όπως όλοι γνωρίζουν για ακόμη μία φορά η Θύρα 7 ενίσχυσε οικονομικά τον σύλλογο.

Θέλουμε να αφιερώσουμε σε αυτά τα παιδιά τη σημαντική νίκη που πετύχαμε κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι ο Ερυθρός Αστέρας. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν μαζί με τους φιλάθλους της ομάδας του Βελιγραδίου πρέπει να είναι από τις καλύτερες σε αγώνα του δικού μας αθλήματος.


Για τρία οκτάλεπτα παίξαμε πολύ καλά. Στο τέταρτο μας βγήκε η κούραση. Δεχτήκαμε την ισοφάριση αλλά νομίζω το γκολ του Μπλάι αποκατέστησε την συνολική εικόνα της αναμέτρησης. Στον Ολυμπιακό δεν έχουμε μάθει να κρύβουμε τους στόχους μας. Εκτός, λοιπόν, από την πρόκριση στην επόμενη φάση θέλουμε να φτάσουμε ως το φάιναλ – 4 της διοργάνωσης. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Προς το παρόν μας περιμένουν δύο ακόμη δύσκολα παιχνίδια, υψηλού επιπέδου κόντρα στη Γιούγκ από τα οποία πιθανότατα θα κριθεί ποια ομάδα θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ