2012-11-13 23:14:34
Φωτογραφία για ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Στη διαρκή αγωνιστική άνοδο που παρουσιάζει η εφηβική ομάδα του Θρύλου αναφέρθηκε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Κοκολάκης, με αφορμή την άνετη εκτός έδρας νίκη επί του Πλατανιά με 3-0.

Στην διαρκή πρόοδο που παρουσιάζουν οι ποδοσφαίριστές του παιχνίδι με παιχνίδι στάθηκε ο Γιώργος Κοκολάκης.

Ο προπονητής της εφηβικής ομάδας του Ολυμπιακού μετά τη ευρεία εκτός έδρας νίκη επί του Πλατανιά με 3-0 εστίασε στην σοβαρότητα, αλλά και την ποιότητα, που ξεχειλίζει στο [ερυθρόλευκο ρόστερ:

«Ήταν ένα ματς στο οποίο είχαμε πει από πριν ότι θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα. Κάτι το οποίο το κάναμε και πιστεύω ότι για αυτό μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη σχετικά εύκολα» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Θρύλου, για να συμπληρώσει:

«Βέβαια το τελικό σκορ θα μπορούσε να ήταν και ακόμη μεγαλύτερο, αφού εκτός από τα γκολ που σημειώσαμε χάσαμε και αρκετές φάσεις για περισσότερα γκολ. Μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, αφού έκαναν όσα είχαμε πει από πριν και είχαν μία καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.


Έχουμε πει ξανά σε προηγούμενα ματς, πως στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο αρχικά και μετά να παίρνουμε και τις νίκες που θέλουμε, έχουμε μία ποιοτική ομάδα που όσο περνάει ο καιρός θα εμφανίζεται ακόμη καλύτερη».

Ο κόουτς του Ολυμπιακού αναφέρθηκε για πρώτη φορά στους μέχρι τώρα αγώνα της ομάδας και στην απόδοση της διαιτησίας: «Δυστυχώς και στον αγώνα με τον Πλατανιά οι διαιτητές άφησαν το σκληρό παιχνίδι. Δεν έχω μάθει και δεν θέλω να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά είναι κρίμα για τους ποδοσφαιριστές που προσπαθούν παίξουν καλό ποδόσφαιρο να έχουν μία τέτοια αντιμετώπιση και οι διαιτητές να αφήνουν το σκληρό παιχνίδι.

Δεν είναι παράπονο είναι μια διαπίστωση που έχω κάνει. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε για δυο νίκες στα δυο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια με τον ΟΦΗ και τον ΠΑΟ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ