2012-11-13 21:40:25
Φωτογραφία για Nαύπακτος: Οι γονείς απαντούν δυναμικά με καταλήψεις
Σκληραίνουν τη στάση τους απέναντι στη δημοτική αρχή οι τέσσερις σύλλογοι γονέων και κηδεμώνων των σχολείων που πληρώνουν την ανευθυνότητα ετών στο κτηριακό των 2ου σχολικού συγκροτήματος.

Χθες κατά την κοινή σύσμεψή τους στο ΤΕΙ απαφάσισαν νέους τρόπους αντίδρασης οι οποίοι θα καταδείξουν αλλά και θα αναδείξουν το πρόβλημα.

Αποφασίστηκε στην εναλλαγή της κάθε βάρδιας των σχολείων το μεσημέρι γύρω στις 13:45 που ολοκληρώνει τη βάρδια το πρωινό ως τις 14:10 που ξεκινά τη βάρδια το απογευματινό σχολείο η κατάληψη του δρόμου μπροστά από το σχολείο επί της Αθ.Νόβα.Επίσης αποφασίστηκε η πραγματοποίηση νέας πορείας,παράστασης και κατάληψης του χώρου όπου θα πραγματοποιηθεί το δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης και η δημιουργία πορείας την ημέρα της 16ης Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι από το σχολείο ως το δημαρχείο και αποκλεισμό του με ανθρώπινη αλυσίδα περιμετρικά.

Αυτό που βγήκε από τη συνάντηση είναι ότι θα πρέπει να υπάρχει ενιαίο και αραγές μέτωπο αντιμετώπισης του προβλήματος,ενώ ακούστηκαν και απόψεις για κατάληψη δημοτικών υπηρεσιών (οικονομικής υπηρεσίας),διαμαρτυρίας στην περιφέρεια κλπ.

Δείτε βίντεο από τη συνέλευση

Πηγή: nafpaktianews
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ