2012-11-13 18:14:47
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα κοσμήματα που άνηκαν στους επιβάτες του Τιτανικού
Τα περισσότερα από τα κοσμήματα που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια αποστολής στο ναυάγιο του Τιτανικού το 1987 θα εκτεθούν σε έκθεση για το κοινό.

Στο πλαίσιο της 100ης επετείου από το ναυάγιο του Τιτανικού, από τη βύθιση του στις 15 Απριλίου 1912, μια εντυπωσιακή συλλογή από ανεκτίμητα κοσμήματα που ανακτήθηκαν από τον πυθμένα του Βόρειου Ατλαντικού το 1987 είναι έτοιμη να βρεθεί σε δημόσια έκθεση, ξεκινώντας από την Georgia της Atlanta.

Οι υπεύθυνοι των εταιρειών Premier Exhibitions Inc. και RMS Titanic Inc., η οποία έχει τα δικαιώματα των ερευνών, εξέτασαν τα κοσμήματα πριν την έκθεσή "Titanic: The Artifact Exhibition", ενώ η Διεθύνουσα Σύμβουλος της RMS Titanic μίλησε για το θαύμα της εξερεύνησης: "Κατεβαίνεις δυόμισι μίλια κάτω από το νερό, βρίσκεις μία τσάντα, την ξαναφέρνεις στην επιφάνεια, την ανοίγεις και βρίσκεις έναν... θησαυρό! Είμαστε σε θέση να μοιραστούμε με τον κόσμο το συναίσθημα".

Η συλλογή περιλαμβάνει δαχτυλίδια με διαμάντια και ζαφείρια, καρφίτσες, περιδέραια, μανικετόκουμπα και ένα χρυσό ρολόι τσέπης. Όλα βρέθηκαν σε μία τσάντα, που προφανώς είχαν δoθεί για ασφάλεια και φύλαξη.

Μετά από την Ατλάντα, τα κοσμήματα θα ταξιδέψουν στο Orlando, την Florida και το Las Vegas.

ΠΗΓΗ: cosmo
enimerotiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ