2012-11-13 18:11:06
Φωτογραφία για ΚΑΣΙΝΙ : ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΡΕΤΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο προπονητής της U-19 της Μαρσέιγ, Ζαν Λουκ Κασινί, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων μίλησε με πολύ καλά λόγια για τους ερυθρολεύκους.

Σε συνέντευξή του ο Κασινί αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι της Μαρσέιγ με τον Ολυμπιακό στο Next Gen Series, διαχωρίζοντας το παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης" από το 0-0 στην Γαλλία.

Σε ερώτηση για το πως θα αντιμετωπίσει το ταξίδι στην Ελλάδα η ομάδα του τόνισε: «Απαιτείται πάνω απ' όλα να έχεις μεγάλη επιθυμία ως ομάδα για να δίνεις τέτοια ματς.

Εμείς την έχουμε αυτή καθώς και μεγάλο κίνητρο να πάμε καλά. Θα αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο ματς με μία άλλη οπτική», υπογράμμισε.

Για το 0-0 στην Μασσαλία και τον Ολυμπιακό σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός πήγε στο ματς για να πάρει το 0-0. Όμως στην Ελλάδα θα αγωνιστεί με άλλη λογική και απελευθερωμένα.

Είναι ομάδα με αρετές. Έχει καλές επιθετικές ικανότητες. Επίσης θα παίξει στο γήπεδό της. Περιμένω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς θα ταξιδέψουμε στην Ελλάδα, έχοντας ως στόχο τουλάχιστον να μην ηττηθούμε. Προφανώς και υπάρχει πιθανότητα να κερδίσουμε.

Εάν δούμε πως αυτό μπορεί να γίνει δεν θα διστάσουμε. Θα... χτυπήσουμε τον αντίπαλό μας. Στο κάτω κάτω της γραφής δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα παρουσιάστουμε δίχως άγχος και ότι βγει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ