2012-11-13 16:16:02
Φωτογραφία για Σπείρα τσιγγάνων έγδυνε σπίτια - Πιάστηκαν πριν σαλπάρουν για Πειραιά
"Ξάφριζαν" σπίτια ... κατά συρροή οι τρεις τσιγγάνοι που δεν είχαν αφήσει ... σπίτι για σπίτι που να μην ανοίξουν στα Χανιά και το Ρέθυμνο. Μετά από σειρά κλοπών και διαρρήξεων, οι αστυνομικοί της ασφάλειας Χανίων, χθες το απόγευμα συνέλαβαν τους δύο από τους τρεις άνδρες, στο λιμάνι της Σούδας. Πρόκειται για έναν 25χρονο και έναν 19χρονο που συνελήφθησαν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, ενώ αναζητείται ένας 46χρονος.

Ειδικότερα ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι ανωτέρω, κατά την προσπάθειά τους να αναχωρήσουν για τον Πειραιά, με το πλοίο της γραμμής.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις ημεδαποί είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα διάπραξης πλήθους κλοπών και διαρρήξεων σε οικίες, σε περιοχές των Νομών Χανίων και Ρεθύμνης, δρώντας από τον περυσινό Νοέμβριο.

Σε έλεγχο στους συλληφθέντες, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 107 τεμάχια τιμαλφή (χρυσά και ασημένια κοσμήματα) καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.100 ευρώ, προερχόμενα από τις παραπάνω κλοπές.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μάχη για MVP ο Σάλπι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μάχη για MVP ο Σάλπι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ