2012-11-13 16:08:30
Φωτογραφία για ΧΑΚΟΜΠΟ : ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Για το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Superleague κόντρα στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Σανθ Χακόμπο. Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "libero", ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ τόνισε πως ναι μεν οι "πράσινοι" βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση όμως διαθέτει ποδοσφαιριστές με ποιότητα, οι οποίοι μπορούν ανά πάσα στιγμή να οδηγήσουν την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα στη νίκη. Παράλληλα, ο Ισπανός πορτιέρο στάθηκε στη μέχρι τώρα φετινή πορεία του "Δικεφάλου του Βορρά" τονίζονται πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του Χακόμπο:

Για την προσωπική του απόδοση: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ολοι γνωρίζουμε ότι χρειαζόμουν χρόνο για να παίξω, δεν είχα κάνει προετοιμασία. Πλέον είμαι σε καλή κατάσταση".

Για τις αμυντικές επιδόσεις με την δική του παρουσία: "Δεν άλλαξε κάτι. Η ομάδα είναι ίδια, μικρές αλλαγές έγιναν στις θέσεις. Λίγα γκολ δεχόταν και πριν ο ΠΑΟΚ λίγα δέχεται και τώρα που παίζω εγώ. Και τότε καλή ομάδα ήμασταν και τώρα το ίδιο ισχύει".


Για το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ: "Η απόφαση για μονοετές ήταν κοινή και από τις δύο πλευρές, μια και προερχόμουν από κάποια εγχείριση. Δεν ήθελα να φέρω σε κίνδυνο την απόφαση της διοίκησης. Ωστόσο μέχρις στιγμής δεν συζητήσαμε για επέκταση τού συμβολαίου μου".

Για το αν είναι ο καλύτερος, βάση στατιστικών, τερματοφύλακας τού ελληνικού πρωταθλήματος: "Δεν μου αρέσουν οι στατιστικές. Δε σημαίνουν πολλές φορές τίποτα. Μπορεί να δέχθηκα ένα γκολ μετά από 39 τελικές προσπάθειες, όμως και τρία να δεχόμουν δε θα σήμαινε κάτι. Το ποδόσφαιρο έχει τα πάνω και τα κάτω του. Σημασία έχει να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος".

Για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: "Δεν θέλω να μιλήσω για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, μια και στο μυαλό μας υπάρχει μόνο το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Αυτός μπορεί να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν έχει ποιότητα ως ρόστερ. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να διεκδικήσουν οι παίκτες τού Παναθηναϊκού κάποια νίκη κι εμείς αυτό πρέπει να αποτρέψουμε".

Για το μέλλον του: "Θέλω να ζω το παρόν, δεν κάνω σχέδια για το μέλλον. Περνάω καλά εδώ και φαντάζομαι τον εαυτό μου να παίζω στον ΠΑΟΚ για αρκετά χρόνια ακόμη. Μέχρι τη στιγμή που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό μου θα τιμήσω τη φανέλα τού ΠΑΟΚ, το μέλλον μου όμως θα εξαρτηθεί κι από άλλους ανθρώπους είτε εδώ είτε αν πάω κάπου αλλού αν δεν ανανεωθεί το συμβόλαιό μου".

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: "Μπορούμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό, τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια αρκετές φορές. επομένως δεν είναι κάτι άπιαστο και εξωπραγματικό. Αφορμή για όλα αυτά μπορεί να σταθεί το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά πρώτα από όλα πρέπει να κερδίσουμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο… Χρειάζεται υπομονή, καλός προγραμματισμός και κίνητρό μας να είναι όχι να τον κοντράρουμε, αλλά κάποια στιγμή να περάσουμε από πάνω του. Μέχρι τότε δεν χρειάζεται άγχος, αλλά υπομονή".

Για το ειδικό βολέ του: "Το έμαθα δίπλα σε έναν Αργεντίνο τερματοφύλακα, τον Αλβάρο Λισάρντι. Αυτό διευκολύνει τους επιθετικούς μας και μπερδεύει την αντίπαλη άμυνα. Δεν το κάνω επίτηδες, αλλά μου βγαίνει πολύ φυσικά".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ