2012-11-13 15:43:01
Φωτογραφία για Εύβοια-Οι ιδιοκτήτες κάβας κατάφεραν και συνέλαβαν τον οπλισμένο Αλβανό που πήγε να τους ληστέψει..Οι φάπες που έφαγε μετά ήταν κερασμένες από το κατάστημα.
φωτο αρχείου..από άλλο παρόμοιο περιστατικό.Την 12-11-2012/07.30 στο Βαθύ Ευβοίας, (2) άγνωστοι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και έφεραν πιστόλια, εισήλθαν σε κατάστημα εμπορίας ποτών, ιδιοκτησίας (2) ημεδαπών και με χρήση σωματικής βίας σε βάρος του ενός ιδιοκτήτη, καθόσον ο άλλος απουσίαζε, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Κατά την αποχώρηση των δραστών, επέστρεψε στο κατάστημα ο έτερος ιδιοκτήτης, ο οποίος με τη βοήθεια του συνιδιοκτήτη, ακινητοποίησε!!!!(έπεσαν πολλές φάπες) τον (1) δράστη, που όπως προέκυψε πρόκειται για 19χρονο υπήκοο Αλβανίας.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το αφαιρε-θέν χρηματικό ποσό, (1) πιστόλι κρότου των 9ΜΜ, το οποίο μετατρέπεται σε εύχρη-στο πυροβόλο, για βολή σφαιρών των 7,65 ΜΜ, (1) κινητό τηλέφωνο, (1) φυσίγγιο των 7,65 ΜΜ και (1) κουκούλα.

Έτερος δράστης αναζητείται.                                                                                            
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ