2012-11-13 11:00:11
Φωτογραφία για Μανώλης σε Γεωργιάδη: Έχεις γίνει Σαμαροφύλακας
Στην "αρένα" των social media, ξέσπασε ακόμα μια διαμάχη. Αυτή τη φορά, Άδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Μανώλης αντάλλαξαν "καρφιά" μέσω Twitter.Ο καυγάς ξεκίνησε από ένα σχόλιο του Μανώλη. Αναφερόμενος σε ανάρτηση στην προσωπική ιστοσελίδα του Γεωργιάδη, που αναφερόταν σε 153 ήρωες οι οποίοι με την θετική ψήφο τους για του τρίτου μνημονίου έσωσαν την Ελλάδα.

"Αλήθεια, πόσο επικίνδυνοι μπορεί να είναι οι 153! όταν πιστεύουν ότι είναι ήρωες γιατί ψήφισαν το Μνημόνιο 3 που ισοπεδώνει την χώρα?" έγραψε το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Αμέσως ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε στο Twitter "πόσο επικίνδυνος είσαι εσύ αδερφέ, που συνέβαλες στην φθορά της Κυβέρνησης Καραμανλή περισσότερο απ΄ όλη την Αντιπολίτευση;".

Ο Μανώλης ανταπάντησε "Ενώ εσύ, που έβριζες Καραμανλή και Σαμαρά σε όλα τα παράθυρα, σήμερα έγινες Σαμαροφύλακας! Για τη μαρμίτα ρε γαμώτο!".

Επανήλθε ο Γεωργιάδης: "εγώ τουλάχιστον το έκανα ως αντίπαλος όχι ως βουλευτής τους. Και από την μέρα που διεγράφην από τον Λαός, ποτέ δεν έχω πει".


Ο επίμαχος αντίλογος:

Γιάννης Μανώλης@giannismanolis

Αλήθεια,Πόσο επικίνδυνοι μπορεί να είναι οι 153! όταν πιστεύουν ότι είναι ήρωες γιατί ψήφισαν το μνημόνιο 3 που ισοπεδώνει την χώρα?

12 Nov 12ReplyRetweetFavorite

Γιάννης Μανώλης@giannismanolis12 Nov 12

@AdonisGeorgiadi Ενώ εσύ,που έβριζες Καραμανλή και Σαμαρά σε όλα τα παράθυρα, σήμερα έγινες Σαμαροφύλακας! Για τη μαρμίτα ρε γαμώτο !

Άδωνις Γεωργιάδης@AdonisGeorgiadi

@giannismanolis εγώ τουλάχιστον το έκανα ως αντίπαλος οχι ως βουλευτής τους. Και από την μέρα που διεγραφην απο τον Λαός, ποτέ δεν έχω πει>>

12 Nov 12ReplyRetweetFavorite
 Πηγή
logioshermes
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ