2012-11-13 10:45:47
Φωτογραφία για Πάτρα: Μνημόσυνο για τους αδικοχαμένους πυροσβέστες Σάββα Καραβασίλη και Παύλο Σκούρτη
Μνημόσυνο για τους πυροσβέστες Σάββα Καραβασίλη και Παύλο Σκούρτη, που έπεσαν στο καθήκον, τελέστηκε χθες στην πλατεία Πυροσβεστείου στην Πάτρα, τέλεσε χθες το Πυροσβεστικό Σώμα.

Δώδεκα χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στην Αθήνα, ο Πατρινός πυροσβέστης Παύλος Σκούρτης του Νικολάου και τριάντα από τον θάνατο του Σάββα Καραβασίλη, από τον Απιδεώνα Αχαΐας.

Χθες το Πυροσβεστικό Σώμα απέτισα φόρο τιμής στους δύο πυροσβέστες.

"Ο πόνος είναι πολύ μεγάλος. Έχουμε αρρωστήσει κι εγώ και η γυναίκα μου από τότε που "έφυγε" το παιδί μας με ηρωικό μεν τρόπο, αλλά τόσο άδικα. Είναι σκληρό να χάνεις το παιδί σου λέει στη "Γνώμη" ο Νικόλαος Σκούρτης.

Από την πλευρά του ο Περιφερειακός Διοικητής της Π.Υ. Δυτικής Ελλάδας Κωνσταντίνος Δεσινιώτης τόνισε ότι κάθε χρόνο υπάρχουν πολλά θύματα λόγω των δύσκολων συνθηκών στην κατάσβεση πυρκαγιών, ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας Βασίλης Φερτάκης ανέφερε πως η πολιτεία συνεχίζει να απαξιώνει την πυρασφάλεια της χώρας και να ισοπεδώνει την κοινωνία με τις συνεχόμενες περικοπές.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ