2012-11-13 09:11:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Η επιθεώρηση Όσα παίρνει άνεργος με την Άννα Βαγενά στο θέατρο Πάνθεον
Στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου Μεταξουργείο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ακαδήμου, θα παρουσιαστεί από την ερχόμενη Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 και μετά τις παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αριστοτέλειον, η σατιρική πολιτική επιθεώρηση των Λάκη Μπέλλου και Γιώργου Γαλίτη, «Όσα παίρνει ο άνεργος», σε σκηνοθεσία Άννας Βαγενά με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Η παράσταση αυτή που σηματοδοτεί και την επιστροφή της σπουδαίας ηθοποιού Άννας Βαγενά στο είδος της επιθεώρησης μετά από περίπου 20 χρόνια, αναμένεται και στην Πάτρα προς τα τέλη του Νοεμβρίου, στη σκηνή του Πάνθεον.

Η Άννα Βαγενά που είχε επισκεφθεί το περασμένο καλοκαίρι τα Καλάβρυτα όπου και παρουσίασε τον συγκλονιστικό μονόλογο της «Αγγέλας Παπάζογλου», ξαναγυρίζει στο αγαπημένο της είδος, με έναν νεανικό, γεμάτο ενέργεια θίασο.

Η σημερινή συγκυρία της οικονομικής κρίσης και κατήφειας το απαιτεί άλλωστε μιας και το χιούμορ και η αισιοδοξία είναι τα μόνα όπλα ενάντια στην κρίση και η επιθεώρηση είναι η ναυαρχίδα.


Γι’ αυτό το σκοπό έχει συνταχθεί δίπλα στην Άννα Βαγενά και η θρυλική ηρωίδα της, η Βαγγελίτσα από τη Ραχούλα... Τη Βαγγελίτσα που αγάπησαν οι παλαιότεροι και αναμένεται να την γνωρίσουν και οι νεότεροι θεατές.

Η παράσταση ήδη έχει παρουσιαστεί και χειροκροτηθεί στη Λάρισα, τα Τρίκαλα και την Κατερίνη.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Άννα Βαγενά

Μουσική: Λουκιανός Κηλαηδόνης

Σκηνικά-κοστούμια: Κώστας Βελινόπουλος

Χορογραφίες: Ηλιάνα Αραβή

Ηθοποιοί

Άννα Βαγενά, Σοφία Αλεξανιάν, Ηλιάνα Αραβή, Γιώργος Γιαννακάκος, Κατερίνα Θεοχάρη, Σταύρος Καλλιγάς, Νίκος Μπουρνιάς, Βασίλης Μυλωνάς.

*Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατες δηλώσεις της Άννας Βαγενά σε συνέντευξη της στο κανάλι 9 προκάλεσαν πολλά σχόλια και χαμόγελα. Η κυρία Βαγενά που έχει διατελέσει και βουλευτής, είπε με χιούμορ ότι «η Μέρκελ είναι κρυφοερωτευμένη με τον δικό μας πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά!».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ