2012-11-12 14:16:12
Φωτογραφία για Αφιερωμένο...(Vids)
Τελικά είναι γεγονός πως... από τα πολύ "παλιά" χρόνια κάποιοι δεν ήθελαν την ΑΕΚ να υφίστατο, όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό, αλλά γενικότερα στο αθλητικό στερέωμα, και τώρα γίνεται σιγά-σιγά το χατήρι τους.

Ντροπή σε εκείνους τους δημοσιογραφίσκους, που χαίρονται με τη κατάντια της ΑΕΚ, που αντί απλά να καταγράφουν -όπως άλλωστε αναφέρει και η δημοσιογραφική δεοντολογία- πυροδοτούν τη βία και προκαλούν. Στη χώρα της κολωτούμπας βέβαια δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση.

Λίγοι είναι εκείνοι που κρατάνε ακόμα τα "μπόσικα" και δεν είναι "υπάλληλοι". Όχι, ο τίτλος του άρθρου, "Αφιερωμένο" δεν είναι για τους προαναφερθέντες φυσικά. Είναι για όλους εκείνους τους αλαζόνες, που επιμένουν να μιλάνε για ομάδες που σπάνε όλα τα κοντέρ, για γίγαντες που σαρώνουν τα πρωταθλήματα, -χάρτινα και μη- και για μερικούς "φουκαράδες" που απλά υπάρχουν για να... κλαίγονται.

Για την χθεσινή διαιτησία απλά να πω, πως ήταν η καλύτερη! Ναι ρε μάγκες η καλύτερη, σκεφτείτε μόνο το γεγονός πως έδωσε υπέρ μας ΔΥΟ αμφισβητούμενες φάσεις, ασχέτως αν τη μία την πήρε πίσω αργότερα
. Για παράδειγμα το χέρι του Χολέβα, ναι μεν είναι καθαρό πέναλτι, αλλά πριν δεν είχε δοθεί οφσάιντ στον Κοντοέ, επομένως, κάποιος εύκολα μπορεί να πει πως αυτό ήταν το δίκαιο. Η δεύτερη ήταν η έξοδος του Αραμπατζή. Επανερχόμενος λοιπόν στο χέρι του Χολέβα κάτω υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι και κίτρινη, γιατί όπως εύκολα λέμε μεταξύ μας οι ΑΕΚτζήδες κ' Ολυμπιακοί "ναι αλλά ο Κοντοές ήταν οφσάιντ πριν", τόσο εύκολα μπορούμε να πούμε πως και το οφ-σάιντ (η αμφισβήτηση) είναι πάντα υπέρ του επιτιθέμενου.

Όσον αφορά την κόκκινη θα μπορούσε ο Σιδηρόπουλος, να την κάνει κίτρινη να μη "χαλάσει" το παιχνίδι από τόσο νωρίς... Για το αν είναι καλύτερος ο οσφπ δεν το αμφισβήτησε κανένας, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος πως να το κάνουμε δηλαδή, αυτά είναι του κώλου, όπως του κώλου είναι να λένε οι..."αντικειμενικοί" πως η ΑΕΚ δεν έκανε ούτε μία φάση Ουσιαστικά λοιπόν δεν πρέπει να διαμαρτυρόμαστε για τη διαιτησία, γιατί έχουμε δει πολύ χειρότερα εμείς οι ΑΕΚτζήδες, και σε εποχές που διεκδικούσαμε πρωτάθλημα στα ίσια! Τώρα που η πιθανότητα να πέσουμε στη Β' εθνική είναι κοντά, ικανοποιεί πολλούς. Και βέβαια πολλούς, ειδικά εκείνους που έχουν σαν ισχυρό επιχείρημα τους τα γεγονότα του "πέστε κάτω" και το κλείσιμο των φώτων στη Φιλαδέλφεια...Και το πιο γελοίο απ' όλα είναι αυτή η νοοτροπία του "μόνοι μας και όλοι σας"... κάποιοι τους φτύνουν και νομίζουν πως βρέχει...

Κακά τα ψέματα όμως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αφού όλοι οι υπόλοιποι ήταν και είναι απλά κομπάρσοι. Γι'αυτό λοιπόν, για να μη ξεχνιόμαστε, τα παρακάτω βίντεο-ντοκουμέντα, είναι αφιερωμένα, σε εκείνους που έχουν μάθει να ξεχνάνε πολύ εύκολα.

Κουράγιο ΑΕΚΑΡΑ μου με τέτοιο κόσμο μη φοβάσαι τίποτα!
goal24news
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ