2012-11-11 10:42:11
Φωτογραφία για Ο Μ.Ο. ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ 25 ΕΤΗ
Ένας μεγάλος στόχος που έχει θέσει ο Ολυμπιακός είναι ο μέσος όρος ηλικίας.

Φέτος, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sday.gr", έπεσε, αλλά στην πράξη στηρίζεται ακόμη σε παίκτες που είναι στη δύση της καριέρας τους, όπως οι Ιμπαγάσα, Μοντέστο, Κοντρέρας.

Πάντα θα υπάρχουν και τέτοιοι παίκτες, διότι χρειάζεται και η εμπειρία, ωστόσο ο Ολυμπιακός μπορεί να δημιουργήσει άνετα μία ενδεκάδα με έναν μ.ό. από 25 έως 26 ετών, έναν κορμό πολλών ετών.

Για παράδειγμα, μία ενδεκάδα αποτελούμενη από τους Τοροσίδη (27), Χολέμπας (28), Παπαδόπουλο (28), Μανωλά (21), Μανιάτη (26), Μασάντο (26), Γκρέκο (26), Αμπντούν (26), Βλαχοδήμο ή Φετφατζίδη (21 και οι δύο), Τζεμπούρ (28) ή Μήτρογλου (24).

Με έναν μ.ό. που κυμαίνεται από 25,3 έως 25,7 και δεν θα μεταβληθεί σημαντικά αν βρίσκεται σ' αυτή την ηλικία ένας αμυντικός μέσος που είναι πιθανό να αποκτηθεί, ενώ στις εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν παίκτες επίσης νεαροί, όπως για παράδειγμα οι Φέισα, Σιόβας.

Και έρχεται από πίσω ένας ακόμη πιο μικρός, ο Λυκογιάννης. Ο μ.ό. δεν αλλάζει εντυπωσιακά αν παίζει ο Φουστέρ, που είναι πλέον στα 30 και είναι πάντα πολύ χρήσιμος.
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ