2012-11-11 10:14:02
Φωτογραφία για Έφοδος της Αστυνομίας σε καφενείο στα Χανιά που είχε μετατραπεί σε χαρτοπαικτική λέσχη. Συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα
Στη σύλληψη συνολικά 14 "τζογαδόρων" σε "αυτοσχέδια" λέσχη προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά ύστερα από άλλη μια επιτυχημένη επιχείρηση κατά του παράνομου τζόγου Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποίησαν έφοδο σε καφενείο που είχε μετατραπεί σε χαρτοπαικτική λέσχη και συνέλαβαν επ'αυτοφώρω 4 αλλοδαπούς και 10 Έλληνες που είχαν στρώσει τραπέζι πόκερ.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ο υπεύθυνος του καταστήματος ενώ αναζητείται ο 58χρονος ιδιοκτήτης ο οποίος την ώρα της επιχείρησης απουσίαζε από τη "λέσχη"

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση 25 τράπουλων, 1500 μάρκες αξίας 40000 ευρώ, χρηματικό ποσό 6500 ευρώ καθώς και σημειωματάρια στα οποία γράφονταν οι... "συναλλαγές" των παικτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω κατάστημα είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές και στο παρελθόν για το ίδιο αδίκημα.

Φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης δεν βάζει μυαλό αλλά ούτε και οι διωκτικές αρχές σταματούν να πραγματοποιούν επιτυχημένους ελέγχους και επιχειρήσεις για την καταπολέμηση του φαινομένου του παράνομου τζόγου.

flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ