2012-11-10 12:38:03
Φωτογραφία για ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
Με μεγάλη προσέλευση διεξάχθηκαν οι δοκιμές ποδοσφαιριστών της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Καβάλα.

Περισσότεροι από 130 νεαροί αθλητές γεννημένοι από το 1997 έως το 2001, δοκιμάστηκαν την περασμένη εβδομάδα στις εγκαταστάσεις της επίσημης Σχολής Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην περιοχή των Αμισιανών Καβάλας.

Χαρακτηριστικό του ευρύτερου ενδιαφέροντος που υπήρξε για τις δοκιμές είναι το γεγονός ότι εκτός από τους αθλητές της Σχολής μας και παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, στις δοκιμές προσήλθαν και αθλητές από την Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, τη Θάσο, την Αλεξανδρούπολη, τη Ξάνθη, την Κομοτηνή και τη Δράμα!

Στο διήμερο των δοκιμών πραγματοποιήθηκαν συγκεκριμένα τεστ αξιολόγησης και μετρήσεις των ποδοσφαιριστών, ασκήσεις τεχνικής, αγώνες, καθώς και εξειδικευμένη προπόνηση τερματοφυλάκων.

Στις δοκιμές προπόνησαν και αξιολόγησαν ποδοσφαιριστές ο Τεχνικός Σύμβουλος και Scout της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κ. Γιώργος Αμανατίδης, ο Προπονητής της Ακαδημίας κ. Φώτης Παπαπαναγής και ο Προπονητής Τερματοφυλάκων της Ακαδημίας, κύριος Βασίλης Αλεξούδης.


Σημαντική ήταν η συνεισφορά και η συνεργασία του υπεύθυνου της Σχολής μας στην Καβάλα, κύριου Γιώργου Παπανδρέου, καθώς και των προπονητών της Σχολής για την επιτυχή διεξαγωγή των δοκιμών.

Οι δοκιμές της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού συνεχίζονται την ερχόμενη εβδομάδα στις 13-14 Νοεμβρίου στο Ρέθυμνο, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί.
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ