2012-11-09 17:21:11
Φωτογραφία για Δεν αγαπάς την ΑΕΚ; Απόδειξη!
Σφίγγει τα δόντια -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- ο Μανωλάς για να αγωνιστεί εναντίον της Ένωσης την Κυριακή. Μήπως έχει να αποδείξει σε κανέναν τίποτα και έχει τόση κάψα να παίξει στο ντέρμπι;

Ο νεαρός αμυντικός, από την εποχή που φορούσε τη φανέλα της ΑΕΚ, δεν είχε κρύψει πως είναι οπαδός της ομάδας. Λογικό αφού ο θείος του, που είναι και πρότυπό του, τίμησε για πολλά χρόνια την κιτρινόμαυρη φανέλα. Αλλά και επειδή είχε περάσει από τους Νέους της ομάδας, πριν δοθεί δανεικός στον Θρασύβουλο και επιστρέψει για να αγωνιστεί στην ΑΕΚ.

Τώρα, όμως, διαβάζουμε στα ρεπορτάζ πως ο 21χρονος αμυντικός σφίγγει τα δόντια για να είναι έτοιμος και να δώσει το "παρών" στο ντέρμπι της Κυριακής, εναντίον της πρώην ομάδας του! Με τον Ολυμπιακό, βέβαια, να έχει ελλείψεις στην άμυνα (ο Κοντρέρας είναι εκτός), έχει μία λογική να θέλει να αγωνιστεί, για να βοηθήσει την ομάδα του και να δώσει λύσεις στον προπονητή του.


Από την άλλη, όμως, οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα βρουν μπροστά τους την Μπαρτσελόνα ή κάποια μηχανή με γκολ! Κάθε άλλο μάλιστα, καθώς η Ένωση έχει πετύχει μέχρι στιγμής μόλις τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα και, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Λίνεν προσανατολίζεται να παίξει την Κυριακή με σέντερ φορ τον ...Γκερέιρο! Εδώ που τα λέμε, δηλαδή, άμεσος κίνδυνος δεν υπάρχει!

Με τον Σιόβα και τον Παπάζογλου, ή ακόμα και τον Μοντέστο, να μπορούν να καλύψουν τις δύο θέσεις των στόπερ, για ποιον λόγο παλεύει (όπως διαβάζουμε στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού) να αγωνιστεί ο Μανωλάς εναντίον της ΑΕΚ; Με κίνδυνο, μάλιστα, να υποτροπιάσει κιόλας! Έχει να αποδείξει σε κάποιον τίποτα; Ίσως πως είναι περισσότερο επαγγελματίας από ό,τι οπαδός; Ή πως μπορεί να αλλάξει οπαδικά αισθήματα;

Ό,τι κι αν είναι, πάντως, προκαλεί εντύπωση αυτή η σφοδρή επιθυμία του να αγωνιστεί εναντίον της ΑΕΚ, ακόμα και αν ξέρει πως μια υποτροπή μπορεί να τον κρατήσει εκτός αγώνων για μεγαλύτερο διάστημα στη συνέχεια.

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ