2012-11-09 12:22:32
Φωτογραφία για Αυτό είναι το μακάβριο ημερολόγιο με σέξι μοντέλα καβάλα σε φέρετρα που «αφορίζει» η εκκλησία [εικόνες]
Σάλο έχει προκαλέσει στην καθολική εκκλησία το σέξι ημερολόγιο της πολωνέζικης εταιρίας κατασκευής φερέτρων Lindner. Εκεί που 12 ημίγυμνες πολωνέζες «βγάζουν τα μάτια τους» πάνω σε 12 γυαλιστερά φέρετρα.

«Η ιδέα του ημερολογίου ανήκει στο γιο μου. Θέλαμε να κάνουμε κάτι όμορφο που να παρουσιάζει την ομορφιά των κοριτσιών της πατρίδας μας και την ομορφιά των φέρετρων μας. Ότι τα φέρετρα δεν είναι μονάχα ιερά αντικείμενα, αλλά έπιπλα, τα τελευταία κρεβάτια στα οποία θα κοιμηθούμε. Επίσης είναι κρίμα να βάζουμε τόσο πολύ κόπο σε ένα προϊόν που εμφανίζεται μόνο για λίγα λεπτά κατά την διάρκεια της κηδειάς». Αυτό δήλωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Ζμπίνεου Λίντνερ σε συνέντευξή του σε Πολονέζικη εφημερίδα.

Την ίδια ώρα που η καθολική εκκλησιά βγήκε και καταδίκασε (αλλά δεν αφόρισε ακόμη) την ενέργεια δηλώνοντας πως «ο ανθρώπινος θάνατος είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό και όχι να συνδέεται με το σεξ».

Το μόνο σίγουρο, από καθαρά αισθητικής πλευράς είναι πως το αποτέλεσα είναι ανόμοιο. Υπάρχουν κάποιες λήψεις που όντως βγάζουν κάποιον ερωτισμό.

Και άλλες που θυμίζουν σκηνή από νουάρ ταινία. Αλλά η αισθητική των περισσοτέρων είναι, για να το θέσουμε κομψά, προβληματική.

Δείτε τις εικόνες:

iefimerida.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ