2012-11-09 01:59:04
Φωτογραφία για Τι είπε στην απολογία του ο φούρναρης που έδεσε και ξυλοκόπησε τον υπάλληλο του
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 56χρονος φούρναρης από τη Σαλαμίνα, που όπως σας είχαμε γράψει, κατηγορείται ότι βασάνισε και αλυσόδεσε τον αιγύπτιο υπάλληλό του.

Η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία με το σκεπτικό ότι ο κατηγορούμενος δεν είναι ύποπτος φυγής από την χώρα ενώ είχε προηγηθεί διαφωνία μεταξύ του ανακριτή και του εισαγγελέα σχετικά με την προφυλάκισή του.

Ο φούρναρης που κατηγορείται για αρπαγή και ληστεία σε βαθμό κακουργήματος και τρία πλημμελήματα μεταξύ των οποίων είναι η πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών υποστήριξε ότι το θύμα τον έκλεψε, αλλά και για παράνομη απασχόληση αλλοδαπού καθώς το θύμα δεν έχει άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

«Είχα υποψίες ότι με έκλεβε. Τον παρακολούθησα επί 2 μέρες. Άφηνα γεμάτο το τσαντάκι με τα λεφτά και διαπίστωσα ότι έλλειπαν 900 ευρώ. Εξοργίστηκα από την κλεψιά. Τον είχα σαν παιδί μου. Τον κράτησα όλη τη νύχτα και τον ρωτούσα. Όταν τον έψαξα βρήκα πάνω του 12.00​0 ευρώ. Έφτασε το αίμα στο κεφάλι μου.» είπε χαρακτηριστικά στην απολογία του ο 56χρονος.


Μάλιστα στον ξυλοδαρμό, σύμφωνα με το θύμα υπήρχαν και ο γιος του φούρναρη και δυο ακόμη άνδρες, οι οποίοι την Πέμπτη εμφανίστηκαν στο τμήμα μετά την παρέλευση του αυτοφώρου.

Σημειώνεται ότι ο φούρναρης που έχει διατελέσει στο παρελθόν αντιδήμαρχος Αμπελακίων, υποστήριξε ότι δεν υπήρχαν συνεργοί στην πράξη του.

Στο μεταξύ ο 29χρονος Μοχάμεντ μεταφέρθηκε στο τμήμα αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη προκειμένου να απελαθεί καθώς βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας και δε διαθέτει τη σχετική άδεια.

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ