2012-11-09 00:21:12
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΖΑΡΝΤΙΜ ΓΙΑ 11ΑΔΑ ΜΕ... ΦΕΪΣΑ
Ο Λιούμπομιρ Φέισα είναι ένας ακόμα παίκτης που βρίσκεται στο μυαλό του Λεονάρντο Ζαρντίμ για την βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Σε περίπτωση που δεν προλάβει τον αγώνα ο Μανωλάς ο παρτενέρ του Σιόβα στο κέντρο της άμυνας θα είναι ένας εκ των Παπάζογλου ή Μοντέστο. Για τον Κοντρέρας αν και υπάρχουν ελπίδες να είναι έτοιμος να ενισχύσει τον Ολυμπιακό για το ματς με την Ένωση εκτιμάται πως μάλλον θα προφυλαχθεί.

Αναφορικά με τον άξονα υπάρχει μία σκέψη από τον Ζαρντίμ να χρησιμοποιήσει εκεί τον Φέισα μαζί με τους Μανιάτη και Μασάντο ενώ στο ένα άκρο της επίθεσης θα διατηρηθεί λογικά ο Αμπντούν. Υποψήφιοι για την αρχική ενδεκάδα εξακολουθούν να είναι και οι Ιμπαγάσα και Φουστέρ ενώ ίσως μείνει εκτός αυτής ο Γκρέκο για να ξεκουραστεί ενόψει της συνέχειας.

Παράλληλα σχετικά με την κορυφή της επίθεσης ακόμα και εάν ο Τζιμπούρ είναι 100% έτοιμος το Σάββατο (σ.σ. που λογικά θα είναι) ο Πορτογάλος τεχνικός εξετάζει την πιθανότητα να μην τον επιβαρύνει ξεκινώντας τον στην αρχική ενδεκάδα και έτσι ακόμα και εάν τον συμπεριλάβει στην αποστολή να τον ρίξει στο παιχνίδι ως αλλαγή και όχι ως βασικό. Με άλλα λόγια έχει στο μυαλό του μήπως δώσει πάλι φανέλα βασικού στον Μήτρογλου.


Όλα αυτά πρόκειται να ξεκαθαριστούν είτε την Παρασκευή είτε το Σάββατο. Την Πέμπτη πάντως η εικόνα από τις δοκιμές που έγιναν δεν ήταν τέτοια ούτως ώστε να εξαχθούν σαφέστατα συμπεράσματα για το πως θα κατεβάσει την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην συνάντηση της Κυριακής στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ