2012-11-09 00:15:09
Φωτογραφία για ΠΑΛΙ ΦΑΠΑ Ο... ΠΡΕΣΒΗΣ! ΛΑΤΣΙΟ - ΠΑΟ 3-0 *VIDEOS*
Ένας απελπιστικά κακός Παναθηναϊκός γνώρισε «βαριά» ήττα με 3-0 από τα «δεύτερα» της Λάτσιο, η οποία παρεπιπτόντως είχε το μυαλό της στο επερχόμενο ντέρμπι με τη Ρόμα!

Το αποτέλεσμα αφήνει τους "πράσινους" ουσιαστικά εκτός συνέχειας αφού χρειάζονται δύο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια του ομίλου με Μάριμπορ στο ΟΑΚΑ και Τότεναμ στο Λονδίνο αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθούν. Πράγμα μάλλον δύσκολο εως αδύνατο με την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο «Ολίμπικο».

Οι "πράσινοι" παρουσιάστηκαν στο γήπεδο για 24 λεπτά, μέχρι να σημειωθεί το 1-0. Μετά κατέρρευσαν συνολικά και παραδόθηκαν άνευ όρων στη Λάτσιο και μάλιστα πρέπει να θεωρούν εαυτούς τυχερούς που η Λάτσιο "έκοψε" ταχύτητα ενόψει ντέρμπι του πρωταθλήματός της.

Ο Κουίνσι έκανε τακουνάκι στη μεσαία γραμμή χάνοντας τη μπάλα, οι Λατσιάλι την κυκλοφόρησαν γρήγορα, ο Κόζακ κινήθηκε ως... πίβοτ μέσα στην περιοχή με τον Βύντρα να τον παρακολουθεί διακριτικά και το πλασέ του Τσέχου επιθετικού πήγε εκεί που χρειάζονταν για να «κρεμάσει» τον Καρνέζη και να κάνει 1-0.


Η Λάτσιο έκανε ό,τι ήθελε από τη στιγμή που άνοιξε το σκορ και μετά. Ακόμα ένα λάθος παίκτη του Παναθηναϊκού, αυτό του άπειρου Χουχούμη ο οποίος γύρισε απρόσεκτα τη μπάλα προς τα πίσω πιεζόμενος και χάρισε την ασίστ στον Κόζακ να κάνει το 2-0.

Με το εις βάρος του σκορ στο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός μπήκε με μηδενική ψυχολογία στο δεύτερο 45λεπτο. Ομάδα χωρίς πλάνο, χωρίς αρχή, μέση και τέλος για πολλοστή φορά φέτος, το "τριφύλλι" δέχθηκε γρήγορα και το 3-0, με κεφαλιά του Φλόκαρι, σε ρυθμό... προπόνησης από τη Λάτσιο (στο 58’) και μετά το παιχνίδι έγινε… φιλικό.

Λάτσιο(Πέτκοβιτς): Μαρτσέτι, Σιανί, Σκαλόνι, Ραντού, Γκονζάλες(67’ Ερνάνες), Ονάζι, Λεντέσμα(80’ Λούλιτς), Ζάρατε, Κοζακ(76’Κλόζε), Φλόκαρι, Τσάνα

Στον πάγκο: Μπιζάρι, Μπιάβα, Μάουρι, Καντρέβα

Παναθηναϊκός(Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα(78’ Λαγός), Χουχούμης(59’ Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Τοτσέ(24’ Πετρόπουλος)
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ