2012-11-08 23:05:09
Φωτογραφία για Η εξομολόγηση της Μάγιας Τσόκλη για τον καρκίνο - Δείτε το βίντεο
Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Μάγια Τσόκλη εξομολογείται στην Τατιάνα την περιπέτεια με την υγείας της όταν διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού. Η δημοσιογράφος περιγράφει όλα τα στάδια που πέρασε ενώ παράλληλα εργαζόταν για την ταξιδιωτική της εκπομπή. Το μήνυμα που θέλει να δώσει σε όλες τις γυναίκες είναι η πρόληψη! "Ο καρκίνος δεν θέλει φόβο, θέλει τόλμη", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο λόγος άλλωστε που μιλάει τόσο ανοιχτά για αυτό είναι γιατί πιστεύει ότι έτσι μπορεί να κινητοποιείσαι και άλλες γυναίκες να πάνε να κάνουν εξετάσεις! Η Μάγια Τσόκλη εκμυστηρεύεται στην Τατιάνα πως αυτό που την άγχωνε πιο πολύ σε σχέση με την ασθένεια είναι ο θάνατος. Κάποιες γυναίκες φοβούνται το ότι θα πέσουν τα μαλλιά τους, άλλες την απώλεια των δικών τους ανθρώπων ενώ η δημοσιογράφος φοβόταν απλά για την ζωή της.

Εγχειρίστηκε, έκανε χημειοθεραπείες και περίπου ένα χρόνο και κάτι μετά μπορεί να λέει ότι είναι καλά.... Η ψυχολογία της βέβαια πλέον είναι εντελώς διαφορετική! Μετά το τέλος του μικρού περάσματός της από την πολιτική και την υιοθεσία του γιου της βλέπει τον κόσμο με άλλα μάτια. Ο γιος της της έχει εμπλουτίσει τη ζωή!

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της, με πρώτο σταθμό των ταξιδιών της στην Κέρκυρα, μίλησε για αυτή την περιπέτειά της.

Πηγή: tlife
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ