2012-11-08 21:45:17
Φωτογραφία για ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ : ΑΙΣΘΑΝΟΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Ντάριν Γουίλιαμς τόνισε πως είναι ευγνώμον που θα αγωνιστεί απέναντι Ολυμπιακό κι ελπίζει την Κυριακή (11/11, 7μ.μ.) να δει γεμάτο το γήπεδο. Νέα συνεργασία για το Περιστέρι.

Ο Ντάριν Γουίλιαμς που τέθηκε στη διάθεση του Τζίμη Κουστένη, καθώς ξεπέρασε τις στομαχικές διαταραχές που τον ταλαιπώρησαν, μίλησε για τους φιλάθλους του Περιστερίου και τον αγώνα της Κυριακής (11/11) με τον Ολυμπιακό:

«Νομίζω πως αυτό το παιχνίδι αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για όλους εμάς τους νέους παίκτες του Περιστερίου, να αγωνιστούν απέναντι σε μια ομάδα γεμάτη ταλέντο που πέρσι κατέκτησε τον τίτλο της Ευρωλίγκα.

Αισθάνομαι μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό και είμαι ευγνώμον που θα έχω τη δυνατότητα να παίξω εναντίον τους. Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, όπου αξίζει ο κόσμος να παρακολουθήσει από κοντά. Οι φίλαθλοί μας είναι καταπληκτικοί. Στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια μας μας έχουν υποστηρίξει θερμά. Τους αγαπώ. Τους θέλουμε δίπλα μας τόσο στο ματς με τον Ολυμπιακό, όσο και στη συνέχεια», ανέφερε με δηλώσεις του στο peristeribc.gr.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ