2012-11-08 21:05:15
Φωτογραφία για Σοκ: Εκπομπή με ''νεκρομαντεία'' στην ελληνική τηλεόραση
Νέα ζωντανή εκπομπή θα βγεί στους δέκτες μας με τίτλο «ΝΥΧΤΕΣ ΜΑΓΙΚΕΣ», στο κανάλι ΑΡΤ. Η εναλλακτική μυστικιστική εκπομπή, με παρουσιάστρια την πρώην «Μάγισσα της Σμύρνης» και γνωστή σε όλους συγγραφέα και σεναριογράφο, Μάρα Μεϊμαρίδη, έχει σκοπό να «βοηθήσει» τους τηλεθεατές, μέσω της μεταφυσικής ψυχανάλυσης.

Συγκεκριμένα, όπως μας ενημερώνει το σχετικό δελτίο τύπου, θα υπάρχουν τηλέφωνα τηλεθεατών, οι οποίοι θα ζητούν την γνώμη -προσωπική και επιστημονική- της ψυχαναλύτριας πάνω σε θέματα που τους απασχολούν, όπως ερωτικά προβλήματα, προβλήματα γάμου, προβλήματα δουλειάς, προβλήματα στο σεξ κτλ, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα να έρθει και στο στούντιο οποιοσδήποτε επιθυμεί να εκθέσει ζωντανά ένα θέμα που τον απασχολεί και να «αναλύεται ποικιλοτρόπως» Η συγγραφέας με τις έντονες μεταφυσικές ανησυχίες υπόσχεται να καλεί live ''τα πνεύματα'' στο στούντιο και να απαντούν στις ανησυχίες των τηλεθεατών. Τώρα πως θα γίνει αυτό ένας θεός ξέρει.


Για να γίνουμε πιο σαφής πρόκειται για ''νεκρομαντεία'', δηλαδή την επίκληση των ψυχών των νεκρών, για επικοινωνία με τους ζωντανούς, ώστε εξ αυτής της επικοινωνίας να μάθουν οι ζωντανοί το μέλλον ή άλλα άγνωστα μηνύματα και πράγματα.

Μάλιστα, λέγεται ότι είναι φοβερές οι καταγραφές των φαινομένων τα οποία λαμβάνουν χώρα κατά τις επικλήσεις των «πνευμάτων» (μετακινήσεις αντικειμένων, μεταβολή βάρους και θερμοκρασίας των αντικειμένων και ανύψωσή τους, μουσική και κρότοι από το πουθενά, στοιχειωμένοι τόποι, τυπτολογία, πνευματογραφία, πνευματοφωνία, ψυχογραφία, ψυχομετρία, υλοποιήσεις, τηλεπάθεια, πυροβασία κ.ά)

Αν τελικά, η μακάβρια αυτή εκπομπή βγεί πράγματι ''οn air'' οι αντιδράσεις σίγουρα αναμένονται έντονες…

Πηγή: parapolitika
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ