2012-11-08 17:32:07
Φωτογραφία για Beauty trend: Πορτοκαλί αποχρώσεις
Τολμήστε το πορτοκαλί χρώμα στο μακιγιάζ σας και δώστε φως και λάμψη στο πρόσωπό σας.

Παρόλο που τους χειμερινούς μήνες οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τις σκούρες αποχρώσεις για το μακιγιάζ τους, φέτος οι τάσεις στηρίζουν τα ανοιχτά χρώματα και μάλιστα το πορτοκαλί χρώμα είχε την τιμητική του παρουσία στα catwalks. Οι πιο διάσημοι οίκοι μόδας όπως Prada και Christian Dior πρότειναν τις πορτοκαλί αποχρώσεις αναδεικνύοντας το hot χρώμα.

Είναι γεγονός πως οι περισσότερες γυναίκες διστάζουν να βάλουν έντονο χρώμα στο μακιγιάζ τους και κυρίως στα μάτια. Υπάρχει όμως τρόπος να συμπεριλάβετε το πορτοκαλί στο make up look σας, αρκεί να βρείτε τη σωστή απόχρωση και να το τοποθετήσετε σωστά. Προσαρμόστε το στο προσωπικό σας look και τολμήστε το.

Tips:

• Υπάρχουν διάφορες αποχρώσεις του πορτοκαλί από ανοιχτό μέχρι πολύ σκούρο που σας επιτρέπει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο πρόσωπο σας και στο ύφος που θέλετε να δώσετε.


• Μπορείτε να κάνετε πιο απαλή την πορτοκαλί σκιά για να είναι πιο εύκολη στην καθημερινότητα σας ,αραιώνοντας τη με bronze ή καφέ αποχρώσεις σκιάς.

• Σαν βάση μπορείτε να επιλέξετε μια σκιά σε μπεζ ή κρεμ ή bronze απόχρωση για να δώσει ένα πιο ήσυχο και αρμονικό αποτέλεσμα.

• Για τη βραδινή σας εμφάνιση μπορείτε να επιλέξετε μια σκιά (κρεμώδη κατά προτίμηση) σε σκούρο πορτοκαλί. Βάλτε επιπλέον καφέ σκιά και έντονη μαύρη μάσκαρα και κάντε τα μάτια σας φωτεινά και εντυπωσιακά.

• Κρατήστε τα μάγουλα σας σε φυσικούς τόνους, διαλέγοντας απαλό καφέ ή πολύ απαλό nude-πορτοκαλί.

• Για εσάς που αγαπάτε το έντονο χρώμα στα χείλη, μπορείτε να κρατήσετε τα μάτια και τα μάγουλα σε φυσικές και γήινες αποχρώσεις και να διαλέξετε πορτοκαλί κραγιόν για τα χείλη σας.

• Ανάλογα με την απόχρωση και την ένταση που θέλετε να δώσετε στο πορτοκαλί κραγιόν σας,μπορείτε να το κάνετε πιο απαλό με ένα nude κραγιόν  Έτσι το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

http://www.jenny.gr/

Και πώς θα το κάνετε:

Διακριτικό πορτοκαλί Τολμηρό πορτοκαλί με μωβ...

Πορτοκαλί smokey
 
tosokaki.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ