2012-11-08 15:40:05
Φωτογραφία για ''Κοιτάει'' Ταυλαρίδη ο Πλατανιάς
Την περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη εξετάζουν στον Πλατανιά ενόψει του Ιανουαρίου σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον Ατρόμητο.

Μπορεί ο Στάθης Ταυλαρίδης μην έχει κανένα παράπονο από την ομάδα του Περιστερίου και να αγωνίστηκε για δεύτερη φορά φέτος βασικός (μετά από διάστημα επτά αγώνων), τα πράγματα ωστόσο μπορεί να αλλάξουν μέχρι τον Γενάρη.

Σε περίπτωση που ο παίκτης δεν έχει το χρόνο που επιθυμεί μέχρι και το τέλος του πρώτου γύρου, τότε δεν αποκλείεται να εξετάσει άλλες λύσεις.

Κάπου εδώ έρχεται η ομάδα του Πλατανιά που περιμένει στην... γωνία να δει τι θα συμβεί με τον έμπειρο αμυντικό και μάλιστα έριξε τα δίχτυα της το προηγούμενο διάστημα.

Στα υπέρ του Πλατανιά είναι το γεγονός πως πρόκειται για νοικοκυρεμένο σωματείο, όπως και ο Ατρόμητος, που θα εξασφαλίσει ομαλή παραμονή στον Ταυλαρίδη.

Μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου λοιπόν καλό είναι να παρακολουθούμε αυτό το φλερτ, που μέχρι στιγμής είναι από τη μία πλευρά. Τέλος μην ξεχάσουμε να πούμε πως ο Ντόε επέστρεψε στα Χανιά και, λογικά, θα είναι έτοιμος ενόψει ΠΑΟΚ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ