2012-11-08 10:25:13
Φωτογραφία για Πάτρα: Σαββατοκύριακο με σκουπίδια - Νέα 48ωρη απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ
Στους δρόμους της Πάτρας θα παραμείνουν τα σκουπίδια τουλάχιστον μέχρι το Σαββατοκύριακο, αφού η ΠΟΕ - ΟΤΑ αποφάσισε νέα 48ωρη απεργία για σήμερα και αύριο, καθώς και αποχή των εργαζομένων το Σαββατοκύριακο.

Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Αχιλλέα Γεωργακόπουλο, μέχρι στιγμής έχουν συσσωρευτεί περίπου 1500 τόνοι, ενώ κάθε μέρα που δεν γίνεται αποκομιδή, προστίθενται περί τους 300 τόνους.

Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι στον Δήμο φοβούνται ότι δεν θα αποφευχθούν απολύσεις. Οι εργαζόμενοι στον Δήμο Πατρέων έχουν εντοπίσει σημεία στο Μεσοπρόθεσμο που αφήνουν ανοικτές τις πόρτες για απολύσεις και μια σειρά άλλων προβλέψεων που θίγουν τα εργασιακά τους δικαιώματα.

Μάλιστα αυτή την ώρα σωματεία εργαζομένων στον Δήμο Πατρέων έχουν γενική συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο για να δουν πώς θα κινηθούν απο δω και στο εξής.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο στο σωματείο των εργαζομένων στην καθαριότητα, κ. Ιατρού, έχει προταθεί στην υπηρεσία να ενισχυθεί το προσωπικό ασφαλείας, όπου χρειάζεται, είτε για ψεκασμό των απορριμμάτων, η απομάκρυνση κάποιων διασκορπισμένων από τη βροχή, χωρίς ωστόσο ακόμα κάτι τέτοιο να έχει γίνει.

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργακόπουλος δηλώνει ότι δεν έχει φτάσει τέτοια πρόταση σε αυτόν.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ