2012-11-08 10:00:07
Φωτογραφία για Και τώρα... μεταγραφές
Η... σχεδόν εξασφαλισμένη παρουσία του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μετά το τέλος του 2012, φέρνει ως δεδομένο την ενίσχυση κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι Πειραιώτες πήραν μία πολύ μεγάλη νίκη επί της Μονπελιέ το βράδυ της Τρίτης, η οποία και τους εξασφαλίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Την ίδια στιγμή βέβαια διατήρησαν στο ακέραιο και τις ελπίδες τους για την κατάκτηση της δεύτερης θέση του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ και ως εκ τούτου την παρουσία τους στους «16» της διοργάνωσης.

Το γεγονός αυτό οδηγεί την διοίκηση των «ερυθρολεύκων» σε ενίσχυση της ομάδας ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και οι θέσεις στις οποίες θα δοθεί όπως όλα δείχνουν βαρύτητα, είναι από την μέση και μπροστά. Συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό θα «ψαχτούν» για έναν ακραίο επιθετικό αλλά και έναν σέντερ φορ, όπως αναφέρει το «Goal», τη στιγμή βέβαια που πολλά θα εξαρτηθούν και από τις αποχωρήσεις.

Πρώτος και καλύτερος σε αυτή τη λίστα είναι ο Ντιόγκο κι ενώ πολύ πιθανή είναι η έλευση του Πίνο. Πάντα στα υπόψιν πάντως υπάρχει και η περίπτωση του Αντελίνο Βιερίνια. 

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ