2012-11-08 09:26:50
Φωτογραφία για ΤΕΛΟΣ ο Σκανδαλίδης κι άλλοι 5 αντάρτες από το ΠΑΣΟΚ
Ως "μάννα εξ ουρανού" ήλθε για τον Ευάγγελο Βενιζέλο η απόφαση του Κώστα Σκανδαλίδη να απέχει από την ψηφοφορία, εξοντώνοντας έτσι έναν βασικό εσωκομματικό αντίπαλο, που διεκδικούσε την καρέκλα του προέδρου Με επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής ο Βενιζέλος απέπεμψε τους «6» που διαφοροποιήθηκαν

Γκερέκου, Κασσής, Κουτσούκος, Μπόλαρης, Παραστατίδης και Σκανδαλίδης τέθηκαν εκτός Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. Με επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής ο Βενιζέλος διέγραψε τους «6» που διαφοροποιήθηκαν. Έτσι, πλέον η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ αριθμεί 27 βουλευτές απο 33.

Τι λέει ο Σκανδαλίδης

Σκληρή δήλωση του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για την διαδικασία της ψηφοφορίας-Ποιους αποκαλεί «δυνάμεις αποσταθεροποίησης».

«Δεν θεωρώ ότι μπορώ να υπερψηφίσω τα μέτρα, ούτε και θέλω να προσμετρηθεί η ψήφος μου στις δυνάμεις αποσταθεροποίησης της χώρας. Γι’ αυτό απέχω από την διαδικασία ψηφοφορίας» αναφέρει σε επιστολή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης.


Μεταξύ άλλων ο κ. Σκανδαλίδης αναφέρει: Το ΝΑΙ εκμηδενίζει σχεδόν κάθε ελπίδα να βγούμε από την κρίση και την παρακμή. Είναι συνενοχή στο αδιέξοδο μιας πολιτικής και αποδοχή της οριστικής μετατροπής της χώρας σε προτεκτοράτο, χωρίς ταυτόχρονα να διασφαλίζει στοιχειωδώς η προοπτικής της. Αναγνωρίζω ότι τυχόν πλειοψηφία του ΟΧΙ επί των παρόντων θα οδηγούσε στην άρση της δεδηλωμένης και σε άμεσες εκλογές που σήμερα όχι μόνο δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στη χώρα αλλά θα τη βάλουν πιθανότατα σε νέες περιπέτειες.

Είναι κατά συνέπεια αυτονόητο το ΝΑΙ επί της γενικής αρχής τους προϋπολογισμού καθώς συνιστά πολιτική ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.
Troktiko2
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ