2012-11-08 08:45:04
Φωτογραφία για Είναι η πολιτική πλανεύτρα τέχνη
του Αντώνη Καρακούση

Είναι η πολιτική πλανεύτρα τέχνη. Σε παρασέρνει, είναι ικανή να σε ανεβάσει και να σε ρίξει τη ίδια στιγμή. Εκεί που νομίζεις ότι είσαι καβάλα στ' άλογο και φωνάζεις με πάθος γιατί σε πνίγει το δίκιο μια λάθος κίνηση αρκεί να σε κατεβάσει στα Τάρταρα. 

Είχε η χθεσινή ταραχώδης συνεδρίαση της Βουλής πολλές τέτοιες μεταπτώσεις.Φωνές νωρίς το πρωί για τη διαδικασία, φασαρία για μια ψήφο που λάθος εκρίθη και ένα αίτημα για καταμέτρηση, ανετράπησαν αυτόματα όταν ετέθη από την πλειοψηφία ζήτημα ψηφοφορίας. 

Πράγμα που επέβαλε άτακτη οπισθοχώρηση. Οι αιτούντες αποχώρησαν της ψηφοφορίας. Και αργότερα άλλο λάθος από οίστρο αντιπολιτευτικό. Όταν ετέθη ζήτημα εξομοίωσης των μισθών των υπαλλήλων της Βουλής με εκείνους των άλλων δημοσίων υπαλλήλων οργίλες ήταν οι αντιδράσεις, ότι δήθεν αίρεται το αυτοδιοίκητο της Βουλής και αυτόματα όλοι οι «επαναστάτες» αριστεροί και δεξιοί έφθασαν να υπερασπίζονται τους πλέον προνομιούχους.

Για να φθάσουν λίγες ώρες αργότερα να ζητούν ξεχωριστή συνεδρίαση προκειμένου να διορθώσουν το λάθος. Είπαμε είναι πλανεύτρα τέχνη η πολιτική. Θέλει προπάντων σταθερότητα και μέτρο, να σκέφτεσαι δύο και τρεις φορές τι λες και τι κάνεις. Πήραν χθες ελπίζουμε όλοι το μάθημά τους.

πηγη:tovima
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ