2012-11-08 07:00:11
Φωτογραφία για Ρωμαίος όπως το 2010
Ο Παναθηναϊκός μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στη Ρώμη,αλλά αυτή τη φορά αντιμετωπίζει τη Λάτσιο (22:05, ΑΝΤ1) για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Οι πράσινοι γυρίζουν στη Ρώμη και το «Ολίμπικο», αλλά απέναντι τους δεν θα βρουν τη Ρόμα, αλλά τη Λάτσιο και θέλουν όπως το 2010 να κάνουν ένα τεράστιο διπλό. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών, όμως, ακόμα και έτσι θα ψάξει για τη νίκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα αν και τα πρόσωπα στην άμυνα πρέπει να θεωρούνται σίγουρα. Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος και Σεϊταρίδης θα αποτελέσουν την αμυντική τετράδα, ενώ οι Βιτόλο και Ζέκα αναμένεται να ξεκινήσουν στον άξονα και τρίτος θα είναι ο πιτσιρικάς Διαμαντής Χουχούμης. Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι και Τοτσέ είναι οι επικρατέστεροι για την επίθεση.

Από την άλλη, η Λάτσιο έχει την Κυριακή το μεγάλο ντέρμπι της πόλης με τη Ρώμη και το μυαλό της είναι και εκεί παρά τα όσα δήλωσε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς
. Ο Βόσνιος τεχνικός θα ξεκινήσει με τον Μπιζάρι κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Σιανί και Μπιαβά. Αριστερό μπακ θα είναι ο Ράντου και δεξί ο Σκαλόνι. Τα αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν ο Γκονζάλες με τον Λεντέσμα, ενώ πιο μπροστά και δεξιά θα κινείται ο Ονάζι και αριστερά ο Μάουρι. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Φλοκάρι με τον Ζάρατε.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Αυστριακός, Ρόμπερι Σόργκεχοφεν.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ