2012-11-07 21:54:08
Φωτογραφία για Στο βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας
"Κ. πρωθυπουργέ χαίρομαι που σας ξαναβλέπω σε αυτή την αίθουσα. Μαύρα μάτια κάναμε να σας δούμε, τέσσερις μήνες περάσανε.Σήμερα ήταν σαν να ακούμε τον επικήδειο μιας κυβέρνησης.Ξανάρχεστε για να υπερασπιστείτε τα νέα μέτρα και τις περικοπές.

Ελπίζουμε να μην σας ξαναδούμε όταν θα έρθετε να φέρετε και άλλα μέτρα.Ελπίζω να σας ξαναδούμε στην ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας

του ΣΥΡΙΖΑ.

Οταν ήσασταν υπουργός Πολιτισμού, προσλαμβάνατε υπαλλήλους από τη Μεσσηνία στο Μουσείο της Ακρόπολης και είμαστε εμείς οι παλαιοκομματικοί.

Έμαθα ότι ετοιμάζετε και ανασχηματισμό. Και ότι θα βάλετε και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Προτείνω να του αναθέσετε τη διαπραγμάτευση με τις ελβετικές αρχές. Αλλά επειδή μπορεί να μην είναι και τόσο αποτελεσματικός, βάλτε του αναπληρωτή τον κ. Κώστα Βαξεβάνη, τον δημοσιογράφο που αποκάλυψε τη λίστα Λαγκάρντ.


Μπροστά στην αποφασιστικότητά σας να ολοκληρώσετε το καταστροφικό σας έργο, δεν υπολογίζεται ούτε διαδικασίες, ούτε Σύνταγμα .

Αναρωτιέμαι μέχρι που μπορείτε να φτάσετε. Πού βάζετε κόκκινη γραμμή;

Δεν κάθεται ούτε λίγα λεπτά στα έδρανα ο πρωθυπουργός."

Οργισμένος ο Αλέξης Τσίπρας για την αποχώρηση Σαμαρά από τη Βουλή δηλωνει "Ε, βέβαια είχε δουλειά ο πρωθυπουργός. Δεν είναι δουλειά του να είναι στη Βουλή" σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του Κυρίου Τσίπρα όμως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επιστρέφει λέγοντας : "Την επόμενη φορά που θα πρέπει να μιλήσω στο εξωτερικό για εθνικό θέμα θα παίρνω την άδειά σας"

Απαντώντας ο Κύριος Τσίπρας: "Χαίρομαι που θα ζητάτε την άδεια μου κύριε πρωθυπουργέ"

Συνεχίζοντας την ομιλία του ανέφερε: "

Η κυβέρνηση συνεχίζει τον καταστροφικό εκβιασμό για την επιστροφή στη δραχμή.Η λογική της κυβέρνησης είναι «θα κάνουμε ό,τι μας ζητήσουν αρκεί να μη θυμώσουν και μας πετάξουν έξω από την Ευρωζώνη»

Είτε είστε αθεράπευτα δογματικοί, είτε θέλετε να εξυπηρετήσετε συγκεκριμένα συμφέροντα.

Αν μιλάτε για λαϊκισμό, επειδή ζητάμε εκλογές, να σας θυμίσω με ποιο πρόγραμμα κερδίσατε τις εκλογές.

Σήμερα μέσα στην βουλή εχουμε μια παρωδια και έξω απο την Βουλή έχουμε χιλιάδες ανθρώπους που παρά την βροζή έχουν φάει χιλιάδες χημικά και παρ όλα αυτά είναι εκεί. 
logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ