2012-11-07 20:49:43
Φωτογραφία για ΣΚΑΡΙΟΛΟ : ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΜΕ ΕΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ
Υπέρβαση εαυτού θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες της Αρμάνι Μιλάνο για να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με το Σέρτζιο Σκαριόλο.

Οι Ιταλοί υποδέχονται αύριο (08/11) στο «Mediolanum Forum» την ελληνική ομάδα, με τον 51χρονο τεχνικό να ελπίζει πως οι παίκτες του θα εμφανιστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις την κατάκτηση του ροζ φύλλου κόντρα στους Πειραιώτες, που είναι δυνατοί και ταλαντούχοι. Αναλυτικά τα όσα είπε Για τον αυριανό (08/11) αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός δεν άλλαξε σε πολλά έπειτα από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και τώρα πρόσθεσε έναν ΝΒΑer, όπως είναι ο Τζος Πάουελ. Είναι ο κάτοχος του τροπαίου, μια δυνατή, ταλαντούχα κι αθλητική ομάδα. Για να τον νικήσουμε θα πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτόν».

Για το πρόβλημα συγκέντρωσης που αντιμετωπίζει η Αρμάνι Μιλάνο: «Μέχρι στιγμής χάνουμε τη συγκέντρωσή μας σε αναμετρήσεις διαφορετικές από ό,τι καλούμαστε να δώσουμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Βάσει δυναμικότητας του αντιπάλου πιστεύω πως αυτή τη φορά θα είμαστε συγκεντρωμένοι, παρότι πρόκειται για ένα υψηλό κι ανυπέρβλητο εμπόδιο. Στηρίζεται στους Έλληνες παίκτες, όχι μόνο στους Σπανούλη και Πρίντεζη. Έχει βρει τους κατάλληλους παίκτες να συμπληρώσουν την ομάδα κι αυτό είναι το κλειδί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ