2012-11-07 15:58:03
Φωτογραφία για Πάφος: Στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών ενόψει των Γιορτών των Χριστουγέννων
Ανησυχία διακατέχει τα μέλη της Επαρχιακής Επιτροπής Πολύτεκνων Οικογενειών στην Πάφο ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Επαρχιακής Οργάνωσης Πολυτέκνων ...Πάφου Λεόντιος Τσιέλεπος, η Επαρχιακή οργάνωση Πολυτέκνων δεν ξέρει που να αποταθεί για να ζητήσει βοήθεια για ενίσχυση των πολύτεκνων οικογενειών κατά την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων.

Αρκετές οικογένειες πρόσθεσε αναγκάζονται να πωλούν τα χρυσαφικά τους, σε αρκετές περιπτώσεις να προχωρούν στην πώληση της ακίνητης περιουσίας τους, και τα παιδιά τους να εγκαταλείπουν τις σπουδές τους.

Ο κ. Τσιέλεπος σημείωσε επίσης πως στην τελευταία συνεδρία του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Οργάνωσης οι συνάδελφοι του, των άλλων επαρχιών, επιβεβαίωσαν ότι και στις δικές τους πόλεις αρχίζει να συμβαίνει ό,τι συμβαίνει στην Πάφο τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη συνέχισε , και κάλεσε όσους έχουν λόγο σε αυτή την Πολιτεία όπως είπε, να θέσουν υπεράνω προσωπικών και κομματικών σκοπιμοτήτων και επιδιώξεων το κοινό συμφέρον και να εργαστούν προς την κατεύθυνση αυτή.

alithia.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ