2012-11-07 15:30:08
Φωτογραφία για Μαζεύει βαλίτσες ο Άρμστρονγκ
Ειλημμένη είναι στον Παναθηναϊκό η απόφαση της αντικατάστασης του Χίλτον Άρμστρονγκ καθώς δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του «τριφυλλιού».

Οι διαδικασίες αποδέσμευσης του αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα και στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη αρχίσει να ξεσκονίζουν περιπτώσεις για τον αντικαταστάτη του.

Παρότι είχε ακουστεί ότι οι «πράσινοι« θα κινηθούν για γκαρντ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποκτηθεί πάουερ φόργουορντ, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Άντι Πάνκο. Μάλιστα, τα στοιχεία που αποτελούν κριτήριο για τον Αργύρη Πεδουλάκη είναι τα αθλητικά προσόντα και το περιφερειακό του σουτ.

Όσον αφορά στον Άρμστρονγκ θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον Παναθηναϊκό δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με τη συμπεριφορά του. Όλοι μιλούν για εξαιρετικό χαρακτήρα και δουλευταρά, τον οποίο τον ενοχλούσε το γεγονός ό,τι δεν ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις της ομάδας του.

Ωστόσο, μετά την απόκτηση του Λάσμε και από τη στιγμή που δεν μπορεί να αγωνιστεί στο ίδιο σχήμα με τον Σχορτσανίτη, περιόριζε το χρόνο συμμετοχής του με αποτέλεσμα να δίνει κάποιες ανάσες και να μην βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ