2012-11-07 14:56:06
Φωτογραφία για Παιχνιδομηχανή σε σχήμα tablet ετοιμάζει η Microsoft
Τα δημοσίευματα του The Verge επικαλούμενο πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια της... Microsoft αναφέρει πως έχει ήδη ξεκινήσει η κατασκευή ενός tablet στις 7 ίντσες το οποίο θα προορίζεται κυρίως για παιχνίδια.

Το «Xbox Surface», όπως θα ονομάζεται, θα χρησιμοποιεί έναν προσαρμοσμένο επεξεργαστή ARM και γρήγορη μνήμη RAM ειδικά σχεδιασμένη για παιχνίδια, ενώ το σώμα του κατασκευάζεται ανεξάρτητα από το hardware.

Αντίθετα με το Surface, δεν θα τρέχει μια πλήρη έκδοση των Windows αλλά έναν custom kernel.

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το αν θα υποστηρίζονται κάποιες άλλες βασικές λειτουργίες των tablet, όπως η πλοήγηση στο διαδίκτυο και η δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων, αλλά η συσκευή θα εστιάζεται κυρίως στο gaming.

Η Microsoft μάλιστα αντιμετωπίζει το όλο θέμα με πρωτοφανή μυστικότητα. Πρόσφατα «κλείδωσε» αρκετά κτήρια στα γραφεία της που σχετίζονται με το Xbox, περιορίζοντας την πρόσβαση των υπαλλήλων της στο τμήμα Interactive Entertainment Business της εταιρείας.

Αυτό μπορεί να σχετίζεται με τις δοκιμές που πραγματοποιεί στα κτήρια αυτά, καθώς και με την ανάπτυξη παιχνιδιών και λογισμικών της νέας συσκευής.

Όσο για το πότε θα γνωρίζουμε περισσότερα, το πιο πιθανό είναι το Xbox Surface να παρουσιαστεί επίσημα από την Microsoft λίγες ημέρες πριν από την παρουσίαση της νέας κονσόλας Xbox.

pontikosnews.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ