2012-11-07 10:09:40
Φωτογραφία για Όλοι ξέρουν τον πρώτο...
Ο Χακόμπο παραχώρησε συνέντευξη και τόνισε πώς ο ΠΑΟΚ οφείλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα αφού κανείς δεν θυμάται τον δεύτερο: « Ξέρεις κανέναν που να θέλει να είναι δεύτερος; Εμένα πάντως δεν μου αρέσει να είμαι δεύτερος. Δεν θυμούνται τον δεύτερο... Ολοι ξέρουν τον πρώτο. Πρέπει πάντα να κοιτάς ψηλά, πόσω δε μάλλον όταν είσαι στη δεύτερη θέση. Υπάρχει περιθώριο να πας ψηλότερα. Δεν λέω ότι είναι εύκολο ή κάτι τέτοιο. Λέω ότι αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουμε».

 Για το ματς με τον Πανιώνιο:  «Δεν νιώθω κάτι το ιδιαίτερο. Ο κάθε παίκτης έχει μια δουλειά στο γήπεδο που πρέπει να κάνει. Δεν έκανα κάτι το εξωπραγματικό. Εκανα απλά τη δουλειά μου. Είμαι τερματοφύλακας και πρέπει να φυλάω την εστία της ομάδας μου. Αυτό έκανα... Ημασταν συγκεντρωμένοι στον στόχο μας που ήταν η νίκη. Προηγηθήκαμε με δυο γκολ διαφορά και λίγα λεπτά αργότερα μείναμε με παίκτη λιγότερο. Εκεί έπρεπε να αμυνθούμε και να παίξουμε σωστά. Το κάναμε και πήραμε τους βαθμούς. Παίξαμε απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα, που παίζει έξυπνα και με πάθος».


Για το ότι σύντομα παίζουν με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό : «Με τον Παναθηναϊκό παίζουμε σε δυο εβδομάδες και με τον Ολυμπιακό σε τρεις εβδομάδες. Πρώτα όμως έχουμε το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Τώρα αυτή η ομάδα είναι ο αντίπαλός μας, αυτό το παιχνίδι σκεφτόμαστε. Με μυαλό, ψυχή και δύναμη, θα πρέπει να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε ώστε μετά να σκεφτούμε τον επόμενο αντίπαλό μας».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Την τρέλα τους και το πάθος τους για την ομάδα τα ξέρουμε όλοι. Είναι όμορφο να παίζεις και να ξέρεις ότι πάντα θα υπάρχει κόσμος που θα σε στηρίζει σε όποιο γήπεδο κι αν πας και το να κερδίσουμε είναι διπλή χαρά για μας διότι δίνουμε και στον κόσμο μας χαρά. Μακάρι σε όλα τα παιχνίδια να τον έχουμε κοντά μας».

Για το αν θα παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στην ομάδα: «Το τι σκέφτεται ο ΠΑΟΚ και οι άνθρωποί του δεν είναι κάτι που θα πρέπει να με απασχολεί. Το αν ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν τερματοφύλακα για πολλά χρόνια είναι θέμα του ΠΑΟΚ. Με απασχολεί να κάνω  τη δουλειά μου και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει...».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ολυμπιακός - Μονπελιέ 3-1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ολυμπιακός - Μονπελιέ 3-1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ