2012-11-07 09:02:09
Φωτογραφία για Τα πιο σέξι φέρετρα της Ευρώπης!
Ολίγος αισθησιασμός μπορεί να «δέσει» με οποιαδήποτε φάση της ζωής μας. Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφθηκαν οι υπεύθυνοι πολωνέζικης εταιρείας κατασκευής φερέτρων, οπότε ξεκίνησαν καμπάνια διαφήμισης των προϊόντων τους δημιουργώντας ημερολόγιο με μια πιο... σέξι προσέγγιση. Κι αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της υπερσυντηρητικής Καθολικής Εκκλησίας της Πολωνίας.

«Ο γιος μου είχε την ιδέα να φτιάξουμε το ημερολόγιο της εταιρείας με αυτό τον τρόπο, ώστε το αποτέλεσμα να είναι κάτι όχι και τόσο σοβαρό, αλλά ζωηρό και όμορφο. Δείχνουμε την ομορφιά των κοριτσιών της Πολωνίας και την ομορφιά των φερέτρων μας» εξηγεί ο Ζμπίγκνιου Λίντνερ, ιδιοκτήτης της εταιρείας Lindner. Προσθέτει δε, ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά της οργής της Καθολικής Εκκλησίας: «Θέλαμε να δείξουμε ότι το φέρετρο δεν είναι ένα θρησκευτικό σύμβολο. Είναι προϊόν. Γιατί λοιπόν οι άνθρωποι φοβούνται τα φέρετρα, και όχι τα κουστούμια, τα καλλυντικά ή τα κοσμήματα;»

Η συλλογιστική αυτή βρίσκει απολύτως αντίθετη την Εκκλησία, που υποστηρίζει ότι «ο ανθρώπινος θάνατος θα πρέπει να τυγχάνει σεβασμού και να μην ανακατεύεται με το σεξ».

Ωστόσο, παρά τις αντιδράσεις, το ημερολόγιο πωλείται από την ιστοσελίδα της εταιρείας και κάθε πελάτης που το παραγγέλνει παίρνει δώρο ένα μπρελόκ σε σχήμα (τι άλλο;) φερέτρου! Αυτή η ιδέα της εταιρείας πρωτοδοκιμάστηκε με μεγάλη επιτυχία το 2010.

Αν και η Πολωνία είναι μια χώρα της οποίας το 93% των πολιτών δηλώνουν καθολικοί και θα περίμενε κανείς ότι οι πολίτες θα γύριζαν την πλάτη σε μια τόσο τολμηρή πρόταση, η αποδοχή που έχει το project της Lindner δείχνει ότι οι Πολωνοί έχουν περισσότερο από θρησκευτικό αίσθημα, αδυναμία στον μακάβριο… αισθησιασμό!

Αν τώρα θέλετε μια πιο λεπτομερή ματιά στα προϊόντα, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας, στη διεύθυνση www.lindner.pl.
madata
tosokaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ