2012-11-06 20:35:58
Φωτογραφία για RMC : ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ...
Εκτενή αναφορά για το καθεστώς γενικής απεργίας, που επικρατεί στην Αθήνα ανήμερα της αποψινής κρίσιμης αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μονπελιέ, κάνει λόγο το «RMC».

Το κορυφαίο γαλλικό ραδιόφωνο κάνει εκτενέστατη αναφορά στον απεργιακό κλοιό, που βρίσκεται η χώρα, αλλά και την πιθανή ταλαιπωρία που ενδέχεται να υποστεί η αποστολή της Μονπελιέ στο ταξίδι της επιστροφής.

Χαρακτηριστικά το κείμενο αναφέρει: «Στην Αθήνα, την ημέρα που αναμετρώνται ο Ολυμπιακός με την Μονπελιέ για τη τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League δεν λειτουργούν λεωφορεία, τρένα, τραμ και μετρό , όπως επίσης και τα ταξί.

Το ίδιο ισχύει για τους δημοσιογράφους, οι οποίοι απεργούσαν διαμαρτυρόμενοι στην πρόθεση της κυβέρνησης να επανεξετάσει την κοινωνική κάλυψη τους. Ξαφνικά, κανείς δεν ήταν εκεί για να καλύψει το ρεπορτάζ της Μονπελιέ και του Ολυμπιακού.

Παρά το γεγονός ότι ανήμερα του αγώνα οι δρόμοι ήταν άδειοι, το «Γ. Καραϊσκάκης» προβλέπεται να είναι κατάμεστο. Παρά την κρίση και τη γενική απεργία, που θα είναι πράγματι περισσότερα από 30 000 για να υποστηρίξουν την ομάδα τους.

Η πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που περιβάλλει αυτή τη συνάντηση φαίνεται να έχει καμία επίδραση στην ομάδα του Ρενέ Ζιράρ, κάτι που αποδεκνύεται και από την πρωϊνή επίσκεψή της στην Ακρόπολη».

Παρακάτω γίνεται αναφορά στην πιθανή ταλαιπωρία που θα υποστεί η αποστολή της πρωταθλήτρια Γαλλίας κατά την επιστορφή της, λόγω της απεργίας των υπαλλήλων εναέριας κυκλοφορίας.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ