2012-11-06 19:04:12
Φωτογραφία για Ιταλοί και Ισπανοί αποθεώνουν Vettel, το «...μέλλον της Ferrari»
Ο διεθνής Τύπος υποκλίνεται στο ταλέντο του Sebastian Vettel με τους Ιταλούς κυρίως να βγάζουν το καπέλο στον νεαρό Γερμανό για την εμφάνισή του στο Abu Dhabi, όπου κατάφερε να ανέβει στο 3ο σκαλί του βάθρου έχοντας ξεκινήσει από το pitlane.

Κατά τον Lewis Hamilton, ο 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής «...είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος στην F1», ωστόσο οι ιταλικές εφημερίδες έχουν διαφορετική άποψη, πλέκοντας το εγκώμιο του πιλότου της Red Bull.

«O Γερμανός είναι ασύγκριτος», έγραψε η Corriere dello Sport για να προσθέσει: «Έδειξε όλο το ταλέντο του ήταν κρυμμένο πίσω από την ανωτερότητα του μονοθεσίου του. Είναι πιλότος ισάξιος του Alonso και ίσως καλύτερος».

Η La Stampa επέλεξε πολύ έξυπνα να συνδέσει το βάθρο του Abu Dhabi με την Ferrari. «Ο νικητής (Kimi Raikkonen) είναι το παρελθόν της Ferrari, ο 2ος (Fernando Alonso) είναι το παρόν και φημολογείται ότι ο 3ος (Sebastian Vettel) είναι το μέλλον», έγραψε χαρακτηριστικά.


Kαι στην Ισπανία, όμως, τη γενέτειρα του Alonso, τα σχόλια για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ήταν άκρως κολακευτικά.

«Η οδήγηση του Vettel στη Yas Marina έδειξε κάθε αμφιβολία από το μυαλό όλων όσοι έλεγαν ότι δεν μπορούσε να αντισταθεί στην πίεση ή ότι για να νικήσει χρειάζεται πάντα να ξεκινάει από την πρώτη σειρά του grid ή ότι δεν είναι καλός στις προσπεράσεις, ή ότι έγινε Παγκόσμιος Πρωταθλητής λόγω των μονοθεσίων της Red Bull», έγραψαν χαρακτηριστικά.

«Αν μετά από τέτοιο αγώνα εξακολουθούν κάποιοι να ισχυρίζονται ότι οι εμφανίσεις του Vettel είναι θέμα μόνο μονοθεσίου, δεν ξέρουν τι λένε», σχολίασε στη Bild ο Dr. Helmut Marko για να συμφωνήσει μαζί του ο Νiki Lauda: «Για μένα, ο Vettel και ο Alonso βρίσκονται στην ίδια κατηγορία».

«Σε όσους αμφέβαλαν ότι είναι αγωνιστής, αυτή είναι η καλύτερη απάντηση. Έδειξε παγκόσμια κλάση. Το να ξεκινήσεις από το pitlane και να ανέβεις στο βάθρο ήταν κάτι εκπληκτικό», τόνισε από την πλευρά του ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner.

Βy: Δημήτρης Παγκίδης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ