2012-11-06 15:00:12
Φωτογραφία για «Νίκη με την στήριξη του κόσμου μας»
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στάθηκε στην μεγάλη σημασία του αγώνα με την Μονπελιέ, ξεκαθαρίζοντας πως ο μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη με την βοήθεια του κόσμου του. Τι είπε ο Φρανσουά Μοντέστο.

Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου στο Καραϊσκάκη ο Ζαρντίμ υποστήριξε στο ξεκίνημα των τοποθετήσεών του: «Είναι παιχνίδι καθοριστικής σημασίας αυτό με την Μονπελιέ, με την έννοια ότι στην περίπτωση της νίκης έχουμε σχεδόν πετύχει τον δεύτερο στόχο μας, ο οποίος είναι η πρόκριση στο Europa League και παράλληλα μας δίνει πολλές ελπίδες για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την επίτευξη του πρώτου στόχου μας, ο οποίος είναι η συνέχεια μας στο Champions League.

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μονπελιέ είναι ένα δύσκολος αντίπαλος. Το είδαμε και στην Γαλλία. Όμως στο γήπεδό μας, μπροστά στον κόσμο μας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Έχουμε κάποια προβλήματα.

Η αλήθεια είναι πως μας δυσκολεύει το γεγονός ότι δεν έχουμε κάποιους παίκτες 100% έτοιμους. Επίσης δεν έχουμε όλους τους παίκτες μας διαθέσιμους. Όμως εμείς θα προσπαθήσουμε, μπροστά στον κόσμο μας ο οποίος θα μας βοηθήσει πάρα πολύ, μιας και με την στήριξη του έχουμε ένα όπλο στο πλευρό μας, να κερδίσουμε τους 3 βαθμούς και να συνεχίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πορεία μας στην διοργάνωση».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ