2012-11-06 14:09:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Έξι συλλήψεις παράνομων μεταναστών μέσα σε λίγες ώρες
Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νέου νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 57χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι μετέφερε έναν αλλοδαπό που κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Επίσης, συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Ακόμη, σε ανάλογο έλεγχο, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, δύο αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.


Τέλος, συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών μια 36χρονη αλλοδαπή, η οποία κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα τόσο για την ίδια όσο και για λογαριασμό ενός ανήλικου αγοριού, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη και η μητέρα του αγοριού ως ηθικός αυτουργός της διευκόλυνσης της παράνομης απόπειρας εξόδου από τη χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ το όχημα της πρώτης περίπτωσης κατασχέθηκε.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ