2012-11-06 13:39:07
Φωτογραφία για Πεθαίνει ένα παιδί από κήλη;Ο τραγικός πατέρας μιλά στο Cretalιve
Συγκλονίζει το πανελλήνιο η τραγική κατάληξη του μόλις 11 μηνών αγοριού της οικογένειας Κοσμαδάκη, το οποίο εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση βουβωνοκήλης και κατέληξε. Την ίδια ώρα η Διοίκηση του Νοσοκομείου έθεσε σε αργία τον εμπλεκόμενο γιατρό ενώ στις πρώτες δηλώσεις του ο καθηγητής ιατροδικαστικής Μ. Μιχαλοδημητράκης, που ανέλαβε την νεκροψία-νεκροτομή έκανε λόγο για "ιατρικό λάθος".

Μιλώντας στο Cretalive, ο τραγικός πατέρας περιγράφει καρέ καρέ τις δραματικές ώρες που πέρασαν στο Νοσοκομείο , μέχρι να ακούσει από το στόμα των γιατρών αυτό που κανένας πατέρας δεν θέλει να ακούσει για το παιδί του.

Σύμφωνα με τον κ. Κοσμαδάκη, μετά την πρώτη επέμβαση , την περασμένη Tετάρτη, το βρέφος παρουσίασε ένα μεγάλο πρήξιμο (σε μέγεθος πορτοκαλιού) στο σημείο της τομής , ανέβασε υψηλό πυρετό και ο οργανισμός του έδειξε να μην ανταποκρίνεται.


Όπως λέει, αναζήτησε τον γιατρό που εφημέρευε, προκειμένου να τον ενημερώσει, αυτός όμως τον κορόιδεψε φωνάζοντας σε μία νοσοκόμα "Αδελφή, ο χειρούργος Κοσμαδάκης προτείνει να βάλουμε ένα ορό..."

Ο χαροκαμμένος πατέρας συνεχίζει λέγοντας ότι μετά τη 2η επέμβαση, το παιδί έδειχνε αρκετά ζωηρό για περίπου 2-3 ώρες, όμως στη συνέχεια παρουσίασε και πάλι υψηλό πυρετό .

"Τότε ένας άλλος γιατρός - αυτός που τον χειρούργησε την πρώτη φορά ουδέποτε εμφανίστηκε- μου λέει ότι θα τον βάλουν στο χειρουργείο ξανά. Τον ρώτησα με αγωνία: Γιατρέ θα αντέξει το παιδί "

"Μη φοβάσαι. Πρέπει να γίνει , μου απάντησε και είδατε την κατάληξη..."

Ο κ. Κοσμαδάκης, όπως είπε στο Cretalive, δέχθηκε χθες το βράδυ στο σπίτι του την επίσκεψη του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Κοκκίνη και ενός γιατρού. "Γιατρέ είναι δυνατόν να πεθαίνει ένα παιδί από βουβωνοκήλη ;" τον ρώτησαν και η απάντηση του ήταν "ΟΧΙ"

Σε αργία ο γιατρός που έκανε την επέβαση

Όπως έγινε γνωστό αργά το μεσημέρι, η Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ αποφάσισε την αναστολή άσκησης των καθηκόντων του γιατρού που έκανε την πρώτη επέμβαση στο άτυχο 11μηνο αγόρι. Υπενθυμίζεται ότι ήδη από χθες έχει διαταχθεί και επείγουσα ΕΔΕ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ