2012-11-06 12:38:03
Φωτογραφία για ΟΙ... ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΦΑΝΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ
Ο Αντρέ Σάντος μίλησε για την πολυσυζητημένη ανταλλαγή φανελών που έκανε με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και ζήτησε συγγνώμη από όσους θίχτηκαν από την κίνησή του.

Ο Βραζιλιάνος μπακ άλλαξε φανέλα με τον Ολλανδό στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, για να ακούσει τις αποδοκιμασίες του κόσμου και αρκετά σχόλια μετά το τέλος του ματς. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι ο Φαν Πέρσι παραμένει φίλος του και υποστήριξε ότι αν ήξερε ότι η κίνησή του θα προκαλούσε... πανικό, θα την έκανε στα κρυφά!

Στο ματς με τη Σάλκε, πάντως, αναμένεται να μείνει εκτός «Η αποχώρηση του Ρόμπιν για τη Γιουνάιτεντ δεν τον έκανε εχθρό για μένα. Παραμένουμε φίλοι και εκείνος είπε να ανταλλάξουμε φανέλες, κάτι που οι ποδοσφαιριστές κάνουν συνέχεια. Αν πίστευα ότι θα προκαλούσα τέτοια αναστάτωση; Φυσικά και όχι, αλλιώς θα έλεγα στον Ρόμπιν να αλλάξουμε φανέλες στα κρυφά. 

Για αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη στους οπαδούς που ένιωσαν θλιμμένοι από αυτό. Απλά θέλω τον κόσμο να καταλάβει ότι είναι φίλος μου και δεν θα άλλαζα συμπεριφορά απέναντί του επειδή πήγε στη Γιουνάιτεντ», δήλωσε ο Βραζιλιάνος.

Κλείσε ραντεβού στο doctoranytime.gr με το γιατρό της επιλογής σου, δωρεάν! Πάτησε εδώ    και κάνε LIKE στο Facebook!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ